نمایش کلیپ ۳۰ دقیقه‌ای معرفی جاذبه‌های خراسان شمالی در نمایشگاه گردشگری تهران

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان شمالی از تولید و پخش کلیپ فاخر معرفی جاذبه‌های استان در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، علی مستوفیان گفت: به‌منظور معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مختلف استان‌ در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران، ۳۰ دقیقه فیلم و کلیپ در راستای معرفی آثار گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع‌دستی استان برای پخش در این نمایشگاه تهیه و تولید شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان شمالی عنوان کرد: فیلم و کلیپ ۳۰ دقیقه‌ای معرفی ظرفیت‌های گردشگری و جاذبه‌های دیدنی تمامی شهرستان‌های این استان برای معرفی به هم‌وطنان در نمایشگاه بین‌المللی تهران تهیه و تولید شده است.

او تصریح کرد: این نمایشگاه فرصت مناسبی است تا علاقه‌مندان با ظرفیت‌های خراسان شمالی آشنا شوند و ما تلاش می‌کنیم از این ظرفیت به درستی برای معرفی در سطح ملی و جهانی استفاده کنیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1403112001263
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha