به گزارش میراثآریا، اسحاق ترکاشوند گفت: هدف از برگزاری این جشنواره که به همت مدیریت شیلات جهاد کشاورزی استان همدان برگزار شد، ترویج فرهنگ استفاده از آبزیان و گوشت سفید عنوان کرد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان تویسرکان افزود: در حاشیه این جشنواره محصولات صنایعدستی نیز تحت عنوان خانه صنایعدستی شهرستان عرضه شد.
او تصریح کرد: در پایان جشنواره که با حضور فرماندار شهرستان و جمعی از مدیران برگزار شد، بر اساس نظر داوران به ۶ نفر بعنوان برنده جوایزی اعطا شد و به همه شرکتکنندگان گواهی حضور داده شد.
انتهای پیام/
نظر شما