برگزاری جشنواره غذاهای بومی و محلی در بوشهر

جشنواره غذاهای بومی و محلی در قلعه تاریخی بردستان استان بوشهر برگزار شد.

به‌گزارش میراث‌آریا، امروز یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ هم‌زمان به مناسبت دهه فجر جشنواره نان و غذاهای محلی و سنتی با حضور گسترده مردم در بردستان برگزار شد.

محمدجواد حاجیانی رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دیر گفت: این جشنواره با هدف معرفی غذاهای محلی، دریایی، انواع نان و شیرینی خاص این منطقه و ایجاد شور و نشاط اجتماعی در بین مردم بود که با شکوه خاصی برگزار شد.

او ادامه داد: حضور پرشور دانش‌آموزان، اولیا و هنرمندان و کدبانوهای شهرستان در این رویداد، بر شور و نشاط آن افزوده و در پایان غذاهای پخته شده در معرض بازدید و استفاده علاقه‌مندان قرار گرفت.

حاجیانی در پایان بیان کرد: بدون تردید برگزاری چنین رویدادهایی در کنار شور و نشاط اجتماعی ظرفیتی است برای حفظ، احیا و معرفی غذاها، آداب، رسوم و آیینی که از گذشتگان برای ما باقی مانده و به‌عنوان میراث‌ ناملموس فرهنگی از آنها یاد می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1403112101374
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha