نخستین هتل ۴ ستاره لرستان به بهره‌برداری می‌رسد

معاون گردشگری لرستان گفت: نخستین هتل ۴ ستاره استان نیمه اول سال آینده در الیگودرز به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش میراث آریا، حجت‌الله عباسیان از اختصاص ۴۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی از محل برگشتی تبصره ۱۸ به بخش گردشگری خبر داد.

معاون گردشگری لرستان افزود:  این مبلغ به طرح هتل آبشار الیگودرز به‌عنوان طرح پیشران گردشگری استان اختصاص پیدا کرده است.

او با اشاره به پیشرفت ۷۳ درصدی پروژه هتل آبشار الیگودرز به‌عنوان نخستین هتل ۴ ستاره استان اظهار کرد: انتظار می‌رود هتل آبشار الیگودرز با ۱۲۰ تخت، در نیمه اول سال ۱۴۰۴ افتتاح شود.

عباسیان گفت: این طرح گردشگری یکی از پروژه‌های کلیدی استان لرستان است که نقش مهمی در توسعه صنعت گردشگری منطقه ایفا خواهد کرد و امید است با بهره‌برداری از آن، شاهد رونق اقتصادی و جذب گردشگران بیشتری به این منطقه باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1403122201633
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha