تمایل دبیرکل سازمان گردشگری ملل متحد به همکاری با ایران/ ظرفیت‌های بی‌نظیر ایران می‌تواند آن را به مقصد اول گردشگری تبدیل کند

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در دیدار با مدیر دپارتمان اعضای وابسته سازمان گردشگری ملل متحد، پیشنهاد امضای تفاهم‌نامه‌ای برای تاسیس مراکز آموزش گردشگری را مطرح کرد.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، ظهر امروز سه‌شنبه ۲۳ بهمن، هم‌زمان با برگزاری نخستین روز هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران، در دیدار با ایان ویلکو مدیر دپارتمان اعضای وابسته سازمان گردشگری ملل متحد، گفت: حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای مسئولان ارشد کشور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و رئیس‌جمهوری، رئیس مجلس و دیگر مقامات ارشد کشور از این حوزه‌ها حمایت می‌کنند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تشکر از حمایت‌های سازمان گردشگری ملل متحد از گردشگری ایران افزود: این سازمان در ثبت جهانی دو روستای اصفهک و کندوان نقش مهمی ایفا کرده است که تأثیرات زیادی بر رونق گردشگری روستایی ایران داشت.

او ادامه داد: در ایران ۳۵ هزار روستای سرزنده داریم و تاکنون ۶۵۰۰ مجوز بوم‌گردی صادر شده است. یکی از ظرفیت‌های جدید گردشگری ما، گردشگری روستایی است که علاوه بر معرفی جاذبه‌های طبیعی روستاها، سنت‌ها، خوراک، لباس و آیین‌های روستایی نیز به گردشگران ارائه می‌شود.

صالحی امیری افزود: اقامتگاه‌های بوم‌گردی در ایران بسیار زیبا هستند و به‌تازگی در سفر به سیرجان، به همراه رئیس‌جمهوری، یکی از زیباترین مراکز اقامتی را افتتاح کردیم.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خاطرنشان کرد: ایران آمادگی کامل برای برگزاری رویدادهای بین‌المللی را دارد و ظرفیت‌های فراوانی برای معرفی ارزش‌های برجسته خود به جهان را دارد. در این راستا آمادگی داریم تا تفاهم‌نامه‌ای به‌منظور راه‌اندازی مراکز آموزشی به ویژه گردشگری را امضا کنیم.

ایران جذابیت‌های منحصر به فردی برای توسعه گردشگری دارد

او در ادامه به ویژگی‌های گردشگری استان‌های مختلف ایران اشاره کرد و گفت: ایران دارای شهرهای زیبا و تاریخی مانند اصفهان و شیراز است. خانه‌های تاریخی در اصفهان به بوتیک‌هتل تبدیل شده‌اند که بسیار زیبا و جذاب هستند. ایران همچنین دارای نقاط تمدنی مهم و تاریخی از جمله دوره صفویه در اصفهان، دوره تمدنی ساسانی، دوره تمدنی در شهر سوخته در زابل و دوره تمدن جیرفت را داراست که همه این‌ها نشان از ظرفیت‌های عظیم ایران برای توسعه گردشگری دارد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همچنین به اقلیم و آب و هوای متنوع ایران اشاره کرد و افزود: در حالی که دمای تهران امروز به منفی ۴ درجه رسیده، دمای استان‌های جنوبی ایران مثبت ۲۵ درجه است که این خود یک ظرفیت بزرگ گردشگری به حساب می‌آید.

صالحی‌امیری در ادامه به موضوع ایران‌هراسی اشاره کرد و گفت: تبلیغاتی که علیه ایران انجام می‌شود، به هیچ وجه صحیح نیست و این کشور یک مقصد امن برای گردشگران است و هیچ مشکلی برای سفر به ایران وجود ندارد.

ایران می‌تواند به مقصد اول گردشگران تبدیل شود

ایان ویلکو، مدیر دپارتمان اعضای وابسته سازمان گردشگری ملل متحد، نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری ایران، بر تقویت روابط فرهنگی با این کشور، به‌ویژه در حوزه گردشگری، تأکید کرد و گفت: پیام آقای زوراب دبیرکل سازمان گردشگری ملل متحد، تمایل، تعهد و همکاری با ایران است.

او افزود: ما به دنبال یافتن بهترین راهکارها برای تقویت همکاری‌ها با ایران در حوزه گردشگری هستیم تا این همکاری‌ها ملموس و تاثیرگذار باشند. ظرفیت‌های ایران این امکان را به کشور می‌دهند که به یک مقصد مهم گردشگری تبدیل شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1403112301555
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha