به گزارش میراثآریا، در این بازدید زارعی با حضور در تکتک بخشهای این غرفه با روسای پژوهشکدهها، گروههای پژوهشی، معاونین، اعضای هیأت علمی، پژوهشگران و کارشناسان پژوهشگاه دیدار و گفتگو کرد.
او در این بازدید با ابراز قدردانی از فعالیتهای صورت گرفته، بر لزوم تقویت بنیه پژوهشی پژوهشگاه در حوزههای باستانشناسی، حفاظت و مرمت، مردمشناسی، زبانشناسی، ابنیه و بافت، هنرهای سنتی، گردشگری و میراثطبیعی تأکید و تصریح کرد: توان پژوهشی ویژهای که در پژوهشگاه وجود دارد باید به جامعه میراثفرهنگی کشور شناسانده شود.
پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران به ارائه دستاوردهای علمی و پژوهشی این مرکز در حوزههای باستانشناسی، حفاظت و مرمت، مردمشناسی، زبانشناسی، ابنیه و بافت، هنرهای سنتی، گردشگری و میراثطبیعی میپردازد.
تازههای نشر(کتاب و نشریه)، نمایههای پژوهشی، گزارش طرحهای پژوهشی، خدمات مشاورهای، محصولات فناوری و کاربردیسازی، برگزاری کارگاههای تخصصی، نشستهای علمی، نمایش فیلم معرفی دستاوردهای پژوهشی و ... محتوای عرضه شده پژوهشگاه در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته است.
علاقمندان میتوانند 23 تا 26 بهمن برای بازدید از غرفه پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران، به محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران، سالن 8 و9 غرفه 8 مراجعه کنند.
انتهای پیام/
نظر شما