سجاد چهرهآرا، رئیس شورای اسلامی شهر خوی در گفتوگو با خبرنگار میراث آریا اظهار کرد: هدف از حضور و مشارکت در نمایشگاه بینالمللی گردشگری در تهران معرفی هر چه بهتر سرزمین جغرافیایی با قدمت هشت هزار ساله سرزمین شمس و شهر پوریای ولی یعنی خوی است.
او تصریح کرد: در این راستا شورای اسلامی شهر خوی در دور ششم در کنار مدیریت شهری، توانسته ظرفیتهای بیبدیل و بینظیری که در این شهرستان وجود دارد را نظیر ظرفیتهای معنوی و محصولات ناب خوی از عسل گرفته که بالای ۱۵ درصد عسل مورد نیاز کشور را تامین میکند تا تخم آفتابگردان که خاستگاه آن خوی است و همچنین فرش ریزماهی که به عنوان تنها فرش ثبت شده جهانی است را در این نمایشگاه معرفی کند.
چهرهآرا گفت: علاوه بر آن معرفی ظرفیتهای معنوی از جمله شمس و پوریایولی و تاریخچه بازار بسیار غنی سرپوشیده خوی که خود گواهی برای تمدن و فرهنگ این شهر به شمار می رود در این نمایشگاه پیشبینی شده است.
اوادامه داد: هماکنون تنها مسجد روباز تاریخی خوی یعنی مطلبخان و دروازه سنگی که یادآور رشادتها و مقاومتها در مقابل تهاجمهای دشمن شده است گواه مقاومت مردم آذربایجان و خاصه خوی محسوب میشود.
رئیس شورای اسلامی شهر خوی خاطرنشان کرد: در کنار آن، عمارت شهرداری خوی در ویترین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران جلوهنمایی می کند و نشان میدهد که شهرداری خوی نسبت به معرفی خاستگاههای فرهنگی تلاش بسیاری کرده و برای همین اعتبارات لازم برای این موضوع پیشبینی شده و در این راستا کاروانسرای خان با اعتبار نزدیک پنج میلیارد تومان بازسازی شده است.
او ادامه داد: همچنین امروز به گواه هر گردشگری که وارد خوی میشود پیادهراههای هسته مرکزی خوی را نسبت به سایر شهرها متمایز می بیند چرا که این مجموعه پیادهراهسازی که با سنگفرش تزئین شده است بیش از چند اثر تاریخی را در پیرامون خود قرار داده و هر گردشگری را به خود جذب میکند.
چهرهآرا با ابراز خرسندی از استقبال علاقهمندان در روز نخست این نمایشگاه گفت: پیشبینی این است که در روزهای آینده این استقبال گستردهتر شود.
او اظهار کرد: در پایان جا دارد از اینکه محل چینش نمایشگاه غرفه آذربایجان غربی با برند عمارت شهرداری خوی تزئین شده از مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجانغربی تقدیر شود.
انتهای پیام/
نظر شما