مسیرهای تعاملی وزارت گردشگری برای تکمیل پروژه‌ها/ معرفی ۲۳۰۰ بسته و فرصت سرمایه‌گذاری متنوع و متکثر/ تفاهم‌نامه با صندوق توسعه ملی در نمایشگاه گردشگری تهران امضا می‌شود

مدیرکل سرمایه‌گذاری، زیرساخت و مناطق نمونه گردشگری با اشاره به معرفی ۷۰۰ بسته و ۱۶۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران و صنایع وابسته، به تشریح مسیرهای تعاملی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با سایر دستگاه‌های اجرایی و قانونی در راستای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام گردشگری در سراسر کشور پرداخت.

احمد تجری، مدیرکل سرمایه‌گذاری، زیرساخت و مناطق نمونه گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در گفت‌وگو با خبرنگار میراث‌آریا به معرفی ۷۰۰ بسته و ۱۶۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری از سوی ادارات کل استانی در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران و صنایع وابسته اشاره کرد و افزود: پیگیری‌ها و تعاملات انجام‌شده با سازمان‌هایی مانند سازمان ملی زمین و مسکن، امور اراضی، منابع طبیعی، محیط زیست و شهرداری‌ها منجر به تهیه ۲۳۰۰ بسته و فرصت سرمایه‌گذاری شد که به‌منظور جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی در این رویداد معرفی شده‌اند.

او تنوع و تکثر را دو ویژگی مهم این بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری برشمرد که از یک سو شامل تمامی استان‌های کشور می‌شوند و از سوی دیگر انواع تأسیسات گردشگری از جمله هتل‌ها، بوم‌گردی‌ها، مجموعه‌های تفریحی‌سرگرمی، مجموعه‌های پذیرایی و مجتمع‌های گردشگری را در برمی‌گیرند.

تجری نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران را فرصتی برای معرفی پروژه‌ها به سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی عنوان و بر استفاده از این فرصت به‌منظور جذب سرمایه و تکمیل پروژه‌های گردشگری تأکید کرد.

مدیرکل سرمایه‌گذاری، زیرساخت و مناطق نمونه گردشگری تصریح کرد: این فرصت‌ها و بسته‌های سرمایه‌گذاری در غرفه‌های استانی به شیوه‌های مختلف از جمله تهیه سی‌دی، کتابچه، انیمیشن و ماکت‌های سرمایه‌گذاری به سرمایه‌گذاران معرفی می‌شوند.

او به ۲۷۰۰ پروژه گردشگری نیمه‌تمام در کشور اشاره کرد و افزود: این پروژه‌ها با پیشرفت‌های فیزیکی از پنج تا ۹۹ درصد و حجم سرمایه‌گذاری ۵۷۰ هزار میلیارد تومان در سراسر کشور در حال احداث هستند و تکمیل آنها همکاری فرابخشی را می‌طلبد.

تجری به تعامل وزارتخانه با سایر دستگاه‌های قانونی و اجرایی به‌منظور تسهیل مسیر سرمایه‌گذاری اشاره کرد و پیگیری این امر را از اولویت‌ها و سیاست‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در حوزه سرمایه‌گذاری برشمرد.

مدیرکل سرمایه‌گذاری، زیرساخت و مناطق نمونه گردشگری به ۲۰ مصوبه مجلس شورای اسلامی در راستای تشویق و تسهیل سرمایه‌گذاری اشاره و بر اهمیت ظرفیت‌های قانونی اختصاص یافته به حوزه گردشگری در برنامه هفتم توسعه تأکید کرد.

او در پایان به مذاکرات و توافقات انجام‌شده با بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی برای تخصیص منابع مالی به پروژه‌های نیمه‌تمام گردشگری کشور اشاره کرد و از برگزاری جلسه وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با مدیرعامل صندوق توسعه ملی به‌منظور عقد تفاهم‌نامه در دومین روز برپایی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران خبر داد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403112401650
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha