سیدمجتبی حسینی در حاشیه بازدید از نمایشگاه گردشگری تهران در گفتوگو با میراثآریا گفت: یکی از مهمترین زمینههای تبلیغات حوزه گردشگری، نمایشگاه بینالمللی گردشگری است و برای نمایشگاه امسال نیز از ابتدا برنامهریزیها بر حضور با عزم و اراده در نمایشگاه بود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با بیان اینکه همدان امسال حضوری متفاوت در نمایشگاه دارد، خاطرنشان کرد: اقتصاد استان بر توجه ویژه به حوزه گردشگری است و نگاه ویژهای به این موضوع خواهیم داشت.
حسینی ادامه داد: در نمایشگاه گردشگری امسال به صورت منسجم و یکصدا همدان را معرفی خواهیم کرد بنابراین در این رویداد بینالمللی هم سرمایهگذار جذب میکنیم، هم همدان را جهانی معرفی کنیم و هم گردشگر داخلی و خارجی جذب کنیم.
او با اشاره به اینکه نقشه راه گردشگری همدان در حال تدوین است، افزود: برنامهریزی خوبی در استان همدان در حوزه گردشگری در حال انجام است و ماحصل آن باید در نمایشگاه گردشگری تهران به تصویر کشیده شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان تصریح کرد: از ۲۳ تا ۲۶ بهمنماه، همدان در نمایشگاه گردشگری تهران و در سالن ۷و ۸ ظرفیتهای گردشگریاش را به نمایش بگذارد و برآنیم همدان را به شکل اعلا و در حد شان و جایگاه استان معرفی کنیم.
حسینی عنوان کرد: مردم و دستگاههای اجرایی باید تمام قد برای توسعه گردشگری استان کمک کنند و از ظرفیتهای ملی نیز برای این امر استفاده کنیم. یکی از اقدامات خوب امسال پوشش رسانهای نمایشگاه گردشگری تهران است و اقدام مطلوب برای اتحاد و همبستگی استانی در خصوص حضور همدان در نمایشگاه است. امسال سطوح اطلاعرسانی و تبلیغات و نوع دعوت از مدعوین از غرفه همدان تغییر کرده و تمام مدیران اجرایی همکاران خود را در سطح کشور دعوت کردهاند و از ابزار و تکنولوژیهای روز هم بهره بردهایم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با بیان اینکه شناسایی مزیتها، فرصتها و ظرفیتهای همدان اهمیت ویژهای در تنظیم سند توسعه و پیشرفت دارد، افزود: زمینههای سرمایهگذاری بخش داخلی و خارجی، شناسایی تهدیدها و موانع و ارائه راهکارهای لازم برای سرمایهگذاری در استان در این سند گنجانده میشود.
او با بیان اینکه شناسایی مزیتها، فرصتها و ظرفیتهای همدان اهمیت ویژهای در تنظیم سند توسعه و پیشرفت دارد، تصریح کرد: زمینههای سرمایهگذاری بخش داخلی و خارجی، شناسایی تهدیدها و موانع و ارائه راهکارهای لازم برای سرمایهگذاری در استان در این سند گنجانده میشود.
حسینی ادامه داد: ایجاد زمینه لازم برای بهرهبرداری از ظرفیت دانشگاها، مراکز علمی و دانش بنیان استان، تقویت درون زایی و توسعه اقتصاد مقاومتی و ارائه راهکارهای توانمندسازی گروهها و اقشار مختلف جامعه در شیوهنامه این سند آورده شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: در این شیوهنامه به ایجاد زیست بوم کارآفرینی و کسب و کارهای نوپا، تقویت روحیه کار و تلاش برای کارآفرینی، و تعیین اولویت اجرای طرحهای سرمایهگذاری و پروژههای اقتصادی استان توجه شده است.
انتهای پیام/
نظر شما