به گزارش میراث آریا، محمد ثابت اقلیدی گفت: در حاشیه برگزاری هجدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته که به میزبانی تهران در حال برگزاری است، طراحی محوطه کاوش های باستانی یکی از بخش های جذابی است که با عنوان «نمایش تا پیدایش» در غرفه استان فارس به نمایش درآمده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس در این خصوص اظهار کرد: در این بخش با طراحی یک سایت کاوش به کودکان و نوجوانان نشان می دهیم که آثار تاریخی به چه شکل کشف و وارد موزه ها می شوند.
محمد ثابت اقلیدی افزود: برای این منظور، خاک کاملا بهداشتی تهیه شده که کودکان بتوانند وارد آن شده و با مفهوم باستان شناسی آشنا و به اهمیت آن پی ببرند.
او با بیان اینکه در این محوطه، سه بخش اسلامی، تاریخی و پیش از تاریخ به نمایش درآمده است، تصریح کرد: در این سایت همچنین بخش مرمت آثار پیش بینی شده است که در آن نشان داده می شود وقتی آثار از محوطه های باستانی کشف می شوند، چگونه مرمت اصولی آثار انجام می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس با بیان اینکه در طراحی این محوطه، موزه جندی شاپور، انجمن صنفی و باستان شناسی همکاری کرده اند، خاطر نشان کرد: آثار به نمایش درآمده در این بخش از یک پرینتر سه بعدی تهیه و اهمیت این دستگاه در میراث فرهنگی معرفی شده است.
انتهای پیام/
نظر شما