حضور معاون گردشگری کشور در پنجمین رویداد سراسری ایران و گردشگری خوراک در سده نو/ حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در گردشگری خوراک

همزمان با هجدهمین دوره نمایشگاه گردشگری، پنجمین رویداد گردشگری خوراک در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران برگزار شد. 

به گزارش میراث‌آریا، انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری کشور امروز چهارشنبه ۲۴ بهمن‌ماه در روز دوم نمایشگاه گردشگری تهران در نشست پنجمین رویداد گردشگری خوراک شرکت کرد. 

محسنی‌ بندپی با اشاره به تنوع اهداف برای گردشگری با طرح یک پرسش گفت: سفر به چه منظوری انجام می‌شود؟ یکی از اهداف سفر آشنایی با انواع جاذبه‌های مقصد سفر است، امروزه انواع گردشگری‌ها وجود دارد، از بازدید آثار تاریخی گرفته تا گردشگری سلامت و بوم‌گردی، اما در این میان یکی از مهمترین‌ انواع گردشگری‌ها، مربوط به گردشگری خوراک است. 

معاون گردشگری کشور با اشاره به اهمیت گردشگری خوراک بیان کرد: امروز از غرفه استان‌ها در نمایشگاه بازدید کردم، یکی از مهم‌ترین حوزه‌ها که استان‌ها تلاش کرده بودند آن را به نمایش بگذارند همین انواع خوراکی‌های بومی و محلی بود. 

او خاطرنشان کرد: دو عامل برای برهم خوردن سلامتی وجود دارد، عوامل محیطی و ژنتیکی، اگر به استاندارهای مواد غذایی دقت نشود رشد عوامل ژنتیکی در بیماری غیرقابل کنترل خواهد شد، برای همین کیفیت مواد غذای و آشنایی با غذاهای سالم یک گام موثر برای توسعه گردشگری خوراک است. 

محسنی بندپی با اشاره به این‌که، بخشی از بیماری‌های گوارشی به کیفیت غذا برمی‌گردد، اظهار کرد: جمع زیادی از افرادی که به دیابت مبتلا هستند از بیماری خود خبر ندارند، این درحالی است که امروز در غرفه استان لرستان شیرینی را درست کردند که قند خون را افزایش نمی‌دهد. 

معاون گردشگری کشور گفت: تغذیه در سفر اهمیت دارد، طوری‌که در حوزه گردشگری می‌تواند جزو اولویت‌ها باشد. ما در معاونت گردشگری تلاش می‌کنیم با بهره بردن از افراد متخصص در این حوزه در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم. ما از بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری کردن در حوزه گردشگری خوراک حمایت می‌کنیم. 

او افزود: امیدواریم در ایام نوروز گردشگران با بهره بردن از خوراک مناسب و سالم ایام تعطیلات را به خوبی سپری کنند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403112401745
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha