به گزارش میراث آریا؛ کیومرث حبیبی روز پنجشنبه ۲۵ بهمنماه ۱۴۰۳ در حاشیه بازدید از غرفه استان کردستان در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران با بیان اینکه کردستان نقاط قوت مهمی از جمله منابع طبیعی غنی، زمین، آب و خاک حاصلخیز برای توسعه در اختیار دارد، اظهار کرد: در کنار این منابع یکی از مهمترین ظرفیتهای توسعهای برای استان کردستان فرصتها و ظرفیتهای مهم در حوزه گردشگری است.
معاون عمرانی استاندار کردستان با اینکه استان در حوزه گردشگری طبیعی به دلیل وجود سدهای فراوان، کوهها و دشتهای بکر، آبهای خروشان و.... دارای ظرفیت است، افزود: کردستان در بخش فرهنگی هم مانند معماریهای فوقالعاده، آدام و رسوم کهن و تاریخی میتواند گردشگران را جذب کند.
او عنون کرد: کردستان برای توسعه گردشگری استانی بسیار غنی است و میتواند در انواع مختلف توریسم یکی از قطبهای کشور و منطقه و حتی جهان باشد.
معاون عمرانی استاندار کردستان با اشاره به اینکه توسعه بخش گردشگری هم به صورت مستقیم و هم غیر مستقیم می تواند به اشتغالزایی در استان کمک کند، یادآور شد: برای توسعه این بخش نیازمند گسترش زیرساختهای لازم از جمله حمل و نقل، هتلها؛ توسعه فرودگاهها و راهآهن، حمایت از کنسرسیوم های گردشگری و... هستیم و مدیران استانی یکی از برنامههای خود را روی گسترش این زیرساختها مترکز کردهاند.
حبیبی به اهمیت نقش رویدادها در زنده نگهداشتن جاذبههای طبیعی و تاریخی و معرفی هرچه بهتر آنها به گردشگران هم اشاره کرد و گفت: ممکن است گردشگر با یک بازدید از یک جاذبه تاریخی به عنوان مثال معماری هورامان دیگر نیازی به حضور مجدد نبیند اما رویدادهایی مانند برنامه هزار دف یا سایر مناسک آیینی و فرهنگی این جاذبه را ایجاد میکند که گردشگران بارها برای حضور در این مناطق و بازدیدهای مجدد از آن مکانها ترغیب شوند، ضمن اینکه این رویدادها خود نقش مهمی در معرفی این جاذبهها به سایر علاقهمندان دارد.
او اظهار کرد: ضروری است همه دستگاههای مربوطه با برنامهریزی مدونتری برای استفاده از ظرفیتهای گردشگری کردستان همکاری داشته باشند.
انتهای پیام/
نظر شما