سیستان و بلوچستان یک قسمت جواهر نشان کشور است

کارآفرین برتر کشور گفت: سیستان و بلوچستان یک قسمت جواهر نشان از کشور ایران است که باید قدر آن را دانست.

به گزارش میراث آریا، علیرضا یونچی در حاشیه بازدید از غرفه سیستان و بلوچستان در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران اظهار کرد: در سیستان وبلوچستان حداقل امکانات وجود دارد اما از آن به خوبی استفاده نشده و نمی شود برای این موضوع مقصر معرفی کرد بلکه مردم و دولت ها باید خودشان دست به کار شوند و برای این استان تلاش کنند.

کارآفرین برتر کشور افزود: من و شما به عنوان یک شهروند تکلیف داریم تا سهم خود را ادا کنیم. مردم سیستان و بلوچستانی کار را شروع کنند و من به عنوان کارآفرین برتر کشور بر خودم تکلیف می دانم که برای این قسمت جواهر نشان کشورم تلاش کنم.

او ادامه داد: همه باید قدر و ارزش هنر زنان و مردان این استان را بدانند و حتی باید برای نوروز از همین امروز برنامه ریزی کنند و پیشنهاد می دهم تارنمایی ایجاد شود و من شرعا، عرفا و اخلاقا به عنوان یک هم وطن که بر خودم تکلیف می دانم که در استان حاضر شده و هر ۱۰۰ شغل آموزش دهم تا سیستان و بلوچستان به همان جایگاهی برسد که فردوسی راجع به آن سروده است.

 یونچی تاکید کرد: مردم این استان باید قدر خودشان را بدانند و نگذارند به اسم محرومیت روی این استان زیبا اسم گذاشته شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1403112602179
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha