چهارمحال و بختیاری ظرفیت سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری را دارد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری گفت: این استان ظرفیت سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مرتبط با گردشگری را دارد.

به‌گزارش میراث‌آریا، علیرضا جیلان روز جمعه ۲۶ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران گفت: چهارمحال و بختیاری به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مقصدهای گردشگری برای گردشگران داخلی و خارجی ظرفیت قابل‌توجهی برای سرمایه‌گذاری در این حوزه دارد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: در همین راستا شناسایی و جذب سرمایه‌گذاران توانمند برای سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری این استان در دستور کار قرار دارد.

او تصریح کرد: چهارمحال و بختیاری افزون‌بر ۸۰۰ جاذبه گردشگری در بخش‌های مختلف طبیعی، فرهنگی، هنری، میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و هنرهای سنتی دارد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403112702329
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha