هدف ما گفتمان‌سازی است، نه تبلیغات

سیدرضا صالحی‌امیری در بازدید از روزنامه ایران بر ضرورت گفتمان‌سازی در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تأکید و پیشنهاداتی برای تقویت دلبستگی به ایران و همکاری‌های رسانه‌ای میان وزارتخانه و رسانه‌ها مطرح کرد.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، امروز دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳، در بازدید از روزنامه ایران با حضور در بخش‌های مختلف این مؤسسه فرهنگی و مطبوعاتی، با مدیران و خبرنگاران آن گفت‌وگو کرد.

تأکید بر گفتمان‌سازی و هویت ایرانی

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تأکید بر ضرورت گفتمان‌سازی در این حوزه‌ها گفت: هدف ما گفتمان‌سازی است، نه کار تبلیغاتی. متأسفانه نتوانسته‌ایم مفهوم دلبستگی به ایران را برای نسل جدید به‌خوبی تبیین کنیم، زیرا درگیر دوگانه اسلامیت و ایرانیت شده‌ایم. باید این تعارض را از میان برداریم و بر مفهوم هویت ایرانی تمرکز کنیم.

صالحی‌امیری از تشکیل کارگروهی ویژه در شورای راهبردی وزارت میراث‌فرهنگی برای تقویت دلبستگی به ایران خبر داد و افزود: ما باید افرادی را پیدا کنیم که بر روی بنیان‌های هویتی ایران کار کنند.

پیشنهاد انتشار مجله کودک با محوریت ایران

وزیر میراث‌فرهنگی همچنین بر ضرورت تولید محتوا برای کودکان و نوجوانان تأکید کرد و گفت: ما نیاز به مجله‌ای داریم که مفهوم ایران را به دل دانش‌آموزان ببرد. در نظر داریم که در دوره بعدی جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی، محور «دلبستگی به ایران» در اولویت قرار گیرد.

برنامه‌های وزارتخانه برای گردشگری دسترس‌پذیر و سلامت

صالحی‌امیری در بازدید از تحریریه روزنامه ایران وعده داد که برنامه ویژه‌ای برای افراد توان‌یاب در حوزه گردشگری دسترس‌پذیر تدوین خواهد شد.

او همچنین به اهمیت گردشگری سلامت اشاره کرد و گفت: براساس برنامه هفتم توسعه، باید تا پایان این برنامه 2میلیون گردشگر سلامت جذب کنیم. مهم‌ترین چالش ما در این حوزه، ناهماهنگی بین ساختارهای مرتبط است. به همین دلیل، ستادی در شورای سیاست‌گذاری وزارتخانه تشکیل داده‌ایم تا این چالش‌ها را برطرف کنیم.

ستاد نوروز و تأکید بر احترام به ماه رمضان

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به هم‌زمانی ماه رمضان و نوروز در سال آینده، گفت: هیچ‌گاه بین رمضان و نوروز تعارضی وجود نداشته است. نوروز، آداب ماه رمضان را به رسمیت می‌شناسد و مردم ایران می‌دانند چگونه حرمت این ماه را حفظ کنند. بر همین اساس، ستاد نوروز را تشکیل داده‌ایم و مردم می‌توانند از افطار تا سحر در نوروزگاه‌ها حضور داشته باشند.

در این بازدید، محمدجواد حق‌شناس عضو شورای راهبردی وزارت میراث‌فرهنگی، روزبه کردونی مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی و امور بین‌الملل و فرهاد عزیزی سرپرست اداره‌کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث‌فرهنگی وزیر را همراهی کردند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403112902549
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha