نمایشگاه رودوزی‌های سنتی در بابل افتتاح شد

معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از افتتاح نمایشگاه رودوزی‌های سنتی در بابل خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، عاطفه شعبانی عصر دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ در حاشیه بازدید از نمایشگاه رودوزی‌های سنتی و تکه دوزی‌های هنرمندانه گلی نوبخت به خلاقیت و نبوغ هنری این هنرمند پیشکسوت تبریک گفت و از ترکیب بندی‌های زیبا و همنشینی و هارمونی پارچه‌های رنگی به کار رفته دراین آثار قدردانی کرد.

معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با بیان اینکه این نمایشگاه تا جمعه سوم اسفند ماه درموزه گنجینه بابل برپاست، افزود: در مجموع ۶۵ اثر شامل ست رومیزی، سرویس روتختی، کیف پول، کیف دستی، تابلو و جا کلیدی از جمله آثار این هنرمند است که در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است.

نمایشگاه رودوزی‌های سنتی از ساعت ۹صبح تا ۷عصر در موزه بابل میزبان علاقه‌مندان آثار هنری خواهد بود.

انتهای پیام/

کد خبر 1403113002563
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha