درخشش هنرمندان اصفهانی در نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع‌دستی/ کسب رتبه ۹۲ اثر هنرمندان صنایع‌دستی اصفهانی

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از درخشش هنرمندان اصفهانی در نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع‌دستی خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، نورالله عبدالهی گفت:خوشبختانه با تمهیدات اندیشیده شده، ۹۲ اثر از هنرمندان استان اصفهان در رشته‌های مختلف صنایع‌دستی از جمله نگارگری، قلمزنی، مینای نقاشی، طلاکوبی، نساجی سنتی، بافته‌های داری، گل و مرغ، قلم‌کار، منبت چوب، معرق چوب، خاتم کاری، و فیروزه کوبی به مرحله نهایی نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع‌دستی راه پیدا کرد.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان اصفهان ادامه داد: استان اصفهان با ۵۲ اثر فاخر در بخش اصلی جشنواره و ۴۰ اثر فاخر در بخش هدایای دیپلماتیک به‌منظور نمایش در مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد در بین استان‌ها حائز رتبه اول کشور در تعداد آثار راه یافته به بخش‌های مختلف جشنواره شده است. 

او افزود: نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع‌دستی (سرو سیمین) با شعار وفاق ملی و تنوع فرهنگی، فرصتی مهیا می‌سازد برای رقابتی میان برجسته‌ترین و ارزشمندترین آثار فاخر صنایع‌دستی و هنرهای سنتی که توسط استادان صاحب سبک خلق می‌شود. این جشنواره در دو بخش اصلی و جنبی و همچنین بخش نمایشگاه هدایای دیپلماتیک برگزار می‌شود.

نورالله عبدالهی تصریح کرد: در بخش‌ اصلی جشنواره، صنایع‌دستی فاخر که از منظر کیفیت، فن ساخت، زیبایی‌شناسی و هویت، از استانداردهای بالایی برخوردارند، مورد ارزیابی کارشناسان متخصص و داوران قرار خواهند گرفت. 

معاون صنایع‌دستی استان اصفهان تاکید کرد: استان اصفهان با مشارکت ۶۸۸ اثر در این جشنواره حضوری پررنگ داشته و همچنین از ۲۰۰ اثر راه یافته به بخش اصلی جشنواره،۵۲ اثر آن متعلق به استان اصفهان است که این آمار نشان از سطح کیفی آثار هنرمندان با توجه به شاخص‌های داوری هستند.

او گفت: علاوه بر ۲۰۰ اثر منتخب بخش اصلی جشنواره ۲۰۰ اثر برتر دیگر هم برای نمایشگاه هدایای دیپلماتیک به‌منظور معرفی آثار فاخر و صادراتی صنایع‌دستی ایران در مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد انتخاب شد، با این وصف از آثار راه یافته به بخش هدایای دیپلماتیک جشنواره ۴۰ اثر آن متعلق به استان اصفهان است که این آمار هم نشان از سطح کیفی آثار هنرمندان با توجه به شاخص‌های انتخاب دارد. 

عبداللهی افزود: در بخش جنبی جشنواره که شامل همای هنر، ترنج سیمین، رویش دوباره سرو، نقش‌آفرین نوین، نشان فردا و جایزه وفاق است، آثار هنرمندان مرتبط بررسی و به معاونت صنایع‌دستی کشور معرفی شد.

او تصریح کرد: کاشان شهر جهانی نساجی سنتی نیز با مشارکت ۶۵ اثر و انتخاب ۱۹ اثر به مرحله نهایی، سمیرم روستای ملی بافته‌های داری با مشارکت ۴۳ اثر و انتخاب ۳ اثر به مرحله نهایی، نطنز با مشارکت ۴۱ اثر، برخوار و دولت آباد با مشارکت ۲۶ اثر و انتخاب ۳ اثر و راه یافتن به مرحله نهایی از جمله شهرستان‌هابی بودند، که حضور پررنگ و چشم‌گیر در جشنواره داشتند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403120200134
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha