بروجرد را از معبر گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل می‌کنیم

فرماندار بروجرد با اشاره به اینکه شهرستان بروجرد ۱۲۰ خانه تاریخی دارد، گفت: ۸۰ اثر این شهرستان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

به گزارش میراث آریا، قدرت الله ولدی ۵ اسفندماه با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی و طبیعی شهرستان بروجرد، گفت: ما می‌خواهیم بروجرد را از معبر گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل کنیم.

فرماندار بروجرد با اشاره به وجود ۵۲ کارگاه صنعت «ورشو» در شهرستان بروجرد، افزود: همچنین ۱۵۱ استادکار حرفه‌ای در این حوزه صنایع‌دستی شهرستان بروجرد فعالیت دارند.

او در ادامه سخنان خود با اشاره به پیگیری برای ثبت ملی روستای «سنگ سفید» این شهرستان در حوزه مبل و منبت، اظهار کرد: در شهرستان بروجرد ۲۸۰ هکتار بافت تاریخی و قدیمی وجود دارد.

ولدی با تأکید بر اینکه شهرستان بروجرد ۱۲۰ خانه تاریخی دارد، بیان کرد: همچنین ۸۰ اثر این شهرستان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

 فرماندار بروجرد افزود: سراب «کرتول»، «ونایی»، «گلددشت»، روستای شهید بروجردی، «دهکرد»، پل «قلعه حاتم» و … از جمله ظرفیت‌های حوزه گردشگری و طبیعی شهرستان بروجرد به شمار می‌آید.

او با اشاره به تکیه باغ‌های بروجرد به‌عنوان یک ظرفیت گردشگری، اظهارکرد: بزرگ‌ترین و کهن‌ترین مسجد غرب کشور در شهرستان بروجرد وجود دارد.

ولدی با اشاره مساجد تاریخی امام (ره) و «جامع» شهرستان بروجرد، افزود: این مساجد تاریخی نیز به معماری ایرانی و اسلامی این شهرستان را نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403120500360
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha