ایران همواره جایگاه ویژه‌ای در قلب من دارد/ پیشگام بودن در پاسداشت و گرامی‌داشت هنرهای دستی/ سرو سیمن،‌ گامی مهم در راستای تقویت ارتباط میان هنرمندان ایرانی و جامعه بین‌المللی صنایع‌دستی

رئیس شورای جهانی صنایع‌دستی در مراسم اختتامیه نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع‌دستی (سرو سیمین۹) گفت: ایران همواره جایگاه ویژه‌ای در قلب من داشته است، همان‌گونه که در قلب مادرم این جایگاه وجود داشته است. 

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، سعدالقدومی، رئیس شورای جهانی صنایع دستی شامگاه دوشنبه ۶ اسفندماه در مراسم اختتامیه نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع دستی (سرو سیمین۹) که در برج میلاد برگزار شد، گفت: ایران همواره جایگاه ویژه‌ای در قلب من داشته است، همان‌گونه که در قلب مادرم این جایگاه وجود داشته است.  

او ادامه داد: دکتر غاده حجاوی قدومی، رئیس پیشین منطقه آسیا و اقیانوسیه و رئیس سابق شورای جهانی صنایع‌دستی، جایگاه والایی برای ما داشت.  

سعدالقدومی تصریح کرد: ایران که به میراث فرهنگی غنی خود شهره است، همواره در پاسداشت و گرامی‌داشت هنرهای دستی پیشگام بوده است. انتخاب ۱۶ شهر و روستا به عنوان شهرها و روستاهای جهانی صنایع دستی، گواهی روشن بر تنوع و غنای بی‌نظیر هنرهای ایرانی است.  

رئیس شورای جهانی صنایع دستی بیان کرد: شهرهایی همچون اصفهان، با نقاشی‌های ایرانی و خاتم‌کاری‌های کم‌نظیرش و تبریز با فرش‌های نفیس و شهرت جهانی‌اش،  نمونه‌هایی درخشان از تعهد ایران به حفظ سنت‌های صنایع دستی خود هستند.

او درباره نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع دستی، با شعار «تنوع فرهنگی و وفاق ملی» گفت: این جشنواره فرصتی بی‌نظیر را برای همگان فراهم آورده است تا گرد هم آیند،  ‌اندیشه‌ها را به اشتراک بگذارند و ارزش بی‌بدیل صنایع دستی سنتی را گرامی بدارند.  این جشنواره چیزی فراتر از یک گردهمایی است و بستری است برای ارتباط، آموختن و احترام متقابل، جایی که می‌توانیم سهم بی‌نظیر هر یک از ما در جامعه جهانی صنایع دستی را ارج نهیم.

القدومی افزود: به نمایندگی از شورای جهانی صنایع دستی،  صمیمانه‌ترین سپاس خود را از همه کسانی که با تلاش بی‌وقفه، در موفقیت این رویداد سهیم بوده‌اند، ابراز می‌کنم.  حضور در این مناسبت ویژه برای ما مایه افتخار است و مشتاقیم که پیوندهای مستحکم‌تری را با هنرمندان توانمند و رهبران فرهنگی ایران و سراسر جهان ایجاد کنیم.  

رئیس شورای جهانی صنایع دستی تأکید کرد: این جشنواره گامی مهم در راستای تقویت ارتباط میان هنرمندان ایرانی و جامعه بین‌المللی صنایع دستی به شمار می‌رود.  اکنون که به پایان این گردهمایی ارزشمند نزدیک می‌شویم،  بیایید به یاد داشته باشیم که همگی ما نقشی اساسی در حفظ و ترویج سنت‌های صنایع دستی فرهنگ‌های خود بر عهده داریم. شورای جهانی صنایع دستی افتخار دارد که در این مسیر سهمی داشته باشد و حضور در این رویداد مهم را ارج می‌نهد.  

او ادامه داد:‌ امیدواریم که ارتباطات شکل‌گرفته در این جشنواره،  همچنان گسترش یابد و فرصت‌های تازه‌ای برای همکاری در آینده فراهم کند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403120600451
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha