نحوه فعالیت تاسیسات گردشگری شهرستان اسفراین در ماه رمضان و نوروز مشخص شد

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اسفراین گفت: با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان و عید نوروز نحوه فعالیت تاسیسات گردشگری شهرستان اسفراین در قالب جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر بررسی شد.

به گزارش میراث آریا، علی عابدی گفت: با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴ جلسه هماهنگی و هم فکری برای نحوه ارائه خدمات به مسافران نوروزی در شهرستان اسفراین شنبه ۵ اسفندماه برگزار شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان با اشاره به لزوم رعایت شئونات ماه مبارک رمضان، شرایط و ضوابط مرتبط با فعالیت واحدهای گردشگری در ایام ماه مبارک را اعلام کرد و گفت : با توجه به هم‌زمانی تعطیلات عید سعید فطر ، ۱۳ فروردین و نیز برگزاری مسابقات بین‌المللی کوراش و کشتی ۱۴ فروردین، تاسیسات گردشگری تمام ظرفیت‌های خود را برای ارائه خدمات پذیرایی و اسکان آماده کنند.

عابدی افزود: انجام تبلیغات سراسری و مشترک، حضور فعالان بخش گردشگری در نمایشگاه‌ها و بازارچه‌های نوروزی و ... مورد تاکید قرار گرفت.

انتهای پیام/

کد خبر 1403120700462
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha