مشارکت صندوق در مراسم خیریه آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد یزد

صندوق احیا با مشارکت ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند در برگزاری پویش دوشنبه‌های رهایی در یزد مشارکت کرده و زمینه جمع آوری کمک‌های مالی برای زندانیان جرایم غیر عمد را فراهم کرد.

به گزارش میراث‌آریا، صندوق احیا با مشارکت ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند در برگزاری پویش دوشنبه‌های رهایی در یزد مشارکت کرده و زمینه جمع آوری کمک‌های مالی برای زندانیان جرایم غیر عمد را فراهم کرد.

محسن نوه‌آقایی، نماینده صندوق توسعه و احیا در یزد گفت: یکی از اقداماتی زیبایی که در استان یزد در حال اجراست و چند هفته ای است که به صورت مداوم برگزار می‌شود پویش «دوشنبه‌های رهایی» است که علاقه‌مندان به بازدید از ابنیه تاریخی و عمارت‌های قدیمی می‌توانند با پرداخت مبلغ ورودی از این بناها بازدید کنند.

نوه‌آقایی تاکید کرد: این مبالغ با هدف آزادی زندانیان جرایم غیرعمد به حساب ستاد مردمی دیه استان واریز می‌شود و نمونه یک کار خیریه فرهنگی با مشارکت بناهای تاریخی است.

او افزود: این برنامه فرهنگی هر دوشنبه از ساعت ۱۷ الی ۱۹ در امکن مختلفی از بافت تاریخی یزد انجام می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند جهت هماهنگی با شماره تلفن ۳۶۲۹۸۲۰۰-۰۳۵ روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان تماس بر قرار کنند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403121300965
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha