هم‌افزایی رسانه‌ای برای نوروزی ایمن و پرنشاط در خراسان جنوبی

نخستین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر کمیته اطلاع‌رسانی، تبلیغات، امور فرهنگی و فضای مجازی استان در صدا و سیمای خراسان جنوبی برگزار شد.

به‌گزارش میراث‌آریا، علیرضا آینه‌دار مدیرکل صدا و سیمای خراسان جنوبی روز دوشنبه ۱۳ اسفندماه ۱۴۰۳ در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر کمیته اطلاع‌رسانی، تبلیغات، امور فرهنگی و فضای مجازی استان با اشاره به نقش رسانه در ارائه خدمات سفر گفت: صدا و سیما به عنوان بازوی اطلاع‌رسانی ستاد خدمات سفر، تمام ظرفیت‌های خود را برای معرفی اماکن گردشگری، کاهش تصادفات و فرهنگ‌سازی عمومی به‌کار خواهد گرفت.

او تأکید کرد: معرفی ظرفیت‌های گردشگری و ارائه خدمات بهتر به مسافران نوروزی در کنار فرهنگ‌سازی استفاده درست از فضاهای عمومی، از مهم‌ترین مأموریت‌های رسانه در این ایام است.

آینه‌دار از همه دستگاه‌های عضو ستاد خواست تا تولیدات رسانه‌ای خود را در اسرع وقت به صدا و سیما ارسال کنند تا با اطلاع‌رسانی وسیع در تلویزیون، رادیو و فضای مجازی، نوروزی پرنشاط و ایمن برای شهروندان و مسافران رقم بخورد.

در این جلسه اعلام شد تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان استان از جمله هلال احمر، اورژانس، پلیس راه، راهداری، شهرداری‌ها، شرکت‌های خدمات‌رسان آب، برق، گاز و مخابرات در آماده‌باش کامل هستند.

اجرای پویش‌های فرهنگی برای نوروز ایمن با دانشگاه علوم پزشکی و هلال احمر در دستور کار است که رانندگان، نوجوانان، جوانان و موتورسواران جامعه هدف این پویش‌ها هستند و در تلاش است نوروزی کم‌خطرتر رقم بخورد.

معرفی جاذبه‌های تاریخی و گردشگری استان در فرودگاه‌ها، ترمینال‌ها و اماکن عمومی با همکاری میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از دیگر برنامه‌های کمیته اطلاع‌رسانی است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403121400992
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha