بهگزارش میراثآریا، علیرضا مرادیبیستونی سهشنبه ۱۴ اسفندماه با اشاره به ظرفیت بالای گردشگری در استان کرمانشاه، گفت: استان کرمانشاه به دلیل وجود ظرفیت بالا در بحث گردشگری در طول سال طرحهای زیادی برای ایجاد طرحهای بومگردی، مراکز اقامتی، مراکز پذیرایی و... داده میشود که ما پس از بررسی مطابق قانون سرمایهگذاران را راهنمایی میکنیم.
سرپرست معاونت گردشگری کرمانشاه با بیان اینکه در این جلسه طرحهای گردشگری از سراسر استان کرمانشاه مورد بررسی قرار گرفت، افزود: در جلسه کمیته فنی ۱۵ طرح مورد بررسی کارشناسان میراثفرهنگی، گردشگری و سرمایه گذاری قرار گرفت.
او با بیان اینکه طرحهای ارائه شده از نقاط مختلف استان کرمانشاه بود، افزود: طرحهای گردشگری مطرح شده از شهرستانهای کرمانشاه، پاوه، سرپلذهاب، دالاهو، سنقر کلیسایی و شهرستان صحنه بود.
مرادی بیستونی با تاکید بر اهمیت وجود مراکز گردشگری در نقاط مختلف استان بخصوص در اماکن گردشگری طبیعی، تصریح کرد: بعضی از طرحها توجیه اقتصادی ندارند و برخی نیز در انتخاب نوع طرح اشتباه کرده اند که کارشناسان ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمانشاه به سرمایهگذاران مشاوره لازم را ارائه میدهند تا سرمایهگذاران به بهترین نحو طرح خود را اجرا کنند.
سرپرست معاونت گردشگری کرمانشاه در پایان عنوان کرد: در جلسه کمیته فنی در مجموع ۱۵ طرح ارائه شده ۲ طرح مورد تایید قرار گرفت، ۱۰ طرح برای اخذ استعلامهای لازم به ارگانهای مربوطه ارجاع داده شد و ۳ طرح دیگر باید توسط کارشناسان ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمانشاه مورد بازدید قرار بگیرند.
انتهای پیام/
نظر شما