تأمین بودجه موزه منطقه‌ای جیرفت مستلزم مشارکت و همکاری بین‌بخشی است/ معرفی جیرفت، گامی بزرگ در مسیر حفظ تاریخ و فرهنگ ایران

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: ساخت موزه منطقه‌ای جیرفت، به‌عنوان یکی از مطالبات کلیدی این وزارتخانه، نیازمند تعامل گسترده دستگاه‌های اجرایی و تأمین مالی پایدار است

به‌گزارش میراث‌آریا، سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در جریان بازدید از محل احداث موزه منطقه‌ای جیرفت، ضمن بررسی روند پیشرفت فیزیکی پروژه، بر لزوم تأمین اعتبارات لازم برای اجرای فاز نخست این مجموعه تأکید کرد. 

وی با اشاره به محدودیت‌های اعتباری موجود، تصریح کرد: در حال حاضر امکان تأمین کامل بودجه فاز نخست این پروژه از منابع داخلی وزارتخانه فراهم نیست؛ ازاین‌رو، برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست‌ با هدف تعیین راهکارهای تأمین مالی در دستور کار قرار دارد.

ضرورت هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی

وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به اهمیت این موزه در حفظ و معرفی مواریث تمدنی منطقه جیرفت، بر لزوم همکاری همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی و بخش‌های ذی‌ربط تأکید کرد و افزود: برای اتمام ساخت موزه‌ای با این گستره و ظرفیت، ضرورت دارد هماهنگی‌های لازم بین دستگاه‌های مختلف صورت پذیرد، در این راستا جلسه‌ای با محوریت استانداری کرمان، اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان و نیز دعوت از وزارت نفت و سایر نهادهای مرتبط برای تأمین اعتبارات مورد نیاز در دستور کار قرار گیرد.

موزه منطقه‌ای جیرفت؛ پروژه‌ای با ابعاد ملی

صالحی‌امیری با تأکید بر جایگاه ویژه حوزه تمدنی جیرفت در تاریخ و باستان‌شناسی ایران، اظهار داشت: احداث این موزه نه‌تنها یک پروژه زیرساختی بلکه اقدامی استراتژیک در راستای حفظ و احیای هویت تاریخی کشور محسوب می‌شود. از این‌رو، تدوین یک برنامه تأمین مالی مبتنی بر تعاملات فرابخشی ضروری است.

موزه منطقه‌ای جیرفت در ۱۰ طبقه و با زیربنایی بالغ بر ۱۲ هزار متر مربع طراحی شده است و قرار است به یکی از مهم‌ترین مراکز نگهداری و نمایش آثار باستانی منطقه تبدیل شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1403121601218
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha