۷۹ مدرسه در چهارمحال و بختیاری برای میزبانی از میهمانان نوروزی آماده شد

معاون پژوهشی، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: برای میزبانی از میهمانان نوروزی ۷۹ مدرسه در مناطق مختلف استان آماده شده است.

به‌گزارش میراث‌آریا، امین سلیمانی گفت: در این مدرسه‌ها ۴۸۴ کلاس درس به‌منظور میزبانی از مسافران نوروزی تجهیز و آماده شده است.

معاون پژوهشی، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری افزود: اولویت پذیرش مسافران نوروزی در مدرسه‌های این استان همزمان با نوروز ۱۴۰۴ با فرهنگیان است.

سلیمانی تصریح کرد: سال گذشته ۱۹ هزار و ۷۷۸ مسافر نوروزی در مدرسه‌های چهارمحال و بختیاری اسکان پیدا کردند.

او یادآور شد: براساس پیش‌بینی‌های انجام شده در نوروز ۱۴۰۴ مدرسه‌های چهارمحال و بختیاری میزبان ۲۵ هزار گردشگر خواهند بود.

سلیمانی تأکید کرد: اقدامات لازم برای خدمات بهداشتی، وضعیت سرمایشی و گرمایشی مدرسه‌ها و سطح کیفی این فضاها انجام شده است و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403121901395
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha