صنایع‌دستی اقتصاد هویت‌بنیان و معیشت عزت‌آفرین است/ خانواده بزرگ صنایع‌دستی خانواده مولد

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان این که خانواده بزرگ صنایع‌دستی نمونه کوچکی از خانواده مولد است، گفت: این خانواده  در واقع مصرف‌کننده نیست و در کنار تولید محصولات زیبای صنایع‌دستی، تولید عشق و عاطفه می‌کند. 

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، مریم جلالی ظهر امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند در نشست رئیس‌جمهوری با هنرمندان و فعالان صنایع‌دستی با بیان این مطلب اظهار کرد: در تولید صنایع‌دستی شاهد هستیم که اخلاق و قانون نیز رعایت می‌شود و نسلی ارزشمند، غیور و ایران‌دوست در فرآیند یادگیری و یاددهی صنایع‌دستی به جامعه تحویل داده خواهد شد.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور افزود: تولیدکننده صنایع‌دستی در فرایند کار و فعالیت خود تولید ثروت و کارآفرینی می‌کند. صنایع‌دستی در حقیقت اقتصاد هویت بنیان و معیشت عزت‌آفرین است. صنایع‌دستی نیازمند وفاق است و دستگاه‌های مختلف باید با این حوزه همکاری کنند.

او ادامه داد: ما قدرت نرم ایجاد می‌کنیم، از این رو صنایع‌دستی می‌تواند انسدادهای سیاسی را برطرف کند و به وحدت و وفاق و تقویت مسائل فرهنگی کمک می‌کند.

جلالی با اشاره به محبوبیت محصولات صنایع‌دستی ایرانی در دنیا، افزود: کشورهای منطقه تشنه محصولات صنایع دستی ایران هستند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403122301783
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha