تقویت گردشگری خوزستان، تقویت اقتصاد مقاومتی است

نماینده مردم استان خوزستان و عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و جاذبه‌های تاریخی و گردشگری منجر به ایجاد اشتغال، درآمدزایی و تقویت اقتصاد مقاومتی استان خوزستان می‌شود.

به گزارش میراث آریا؛ آیت‌الله شیخ عباس کعبی، روز گذشته ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ در دیدار مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان به مناسبت ماه مبارک رمضان اظهار کرد: من معتقدم بخش فرهنگ و هنر و جاذبه‌های تاریخی و گردشگری می‌تواند تحولی در معیشت مردم استان خوزستان ایجاد کند.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر تاثیر مستقیم گردشگری در اقتصاد مقاومتی عنوان کرد: یکی از عرصه‌های اقتصاد مقاومتی جاذبه‌های طبیعی تاریخی، فرهنگی و توسعه گردشگری در استان خوزستان است. توسعه گردشگری قطعا منجر به تولید ثروت در استان خوزستان می‌شود.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به ضرورت برنامه ریزی برای حرکت هدفمند در گردشگری عنوان کرد: بهره‌برداری و استفاده از ظرفیت‌های موجود در استان خوزستان نیازمند برنامه‌ریزی دقیق است. سرمایه‌گذاری هدفمند، توجه به مسئله عدالت‌ اجتماعی است.

عضو شورای نگهبان در بیان ظرفیت‌های گردشگری طبیعی خوزستان بیان کرد: ظرفیت‌های زیادی در استان خوزستان وجود دارد از جمله جاذبه‌های طبیعی خوزستان که شامل تالاب‌های شادگان، هورالعظیم و بامدژ هستند که زیستگاه پرندگان نادر هستند و ظرفیت مهمی در گردشگری طبیعی محسوب می‌شوند.

آیت الله کعبی با اشاره به ضرورت توسعه گردشگری آبی در استان خوزستان تصریح کرد: رودخانه‌هایی همچون رودخانه‌ کارون، کرخه، دز که امکان توسعه گردشگری آبی را دارند و لازمه لایبروبی هستند.

شیخ عباس کعبی با اشاره به اهمیت توجه به گردشگری صحرایی در خوزستان افزود: مناطق کویری مثل هندیجان و رامهرمز دارای ظرفیت بسیاری در گردشگری ماجراجویانه هستند.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: جاذبه‌های فرهنگی و تاریخی که در راس آنها میراث رجهانی شهر شوش و معبد زیگورات چغازنبیل که این اثر تنها معبد تاریخی باقی مانده از تمدن ایلامی است. این اثر جهانی هزاران گردشگر را به استان خوزستان جذب می‌کند و رشد بوم گردی‌ها به جذب بیشتر گردشگری در این منطقه کمک شایانی کرده است.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اهمیت میراث جهانی شوشتر در جذب گردشگر گفت: آثار تاریخی دوران اسلامی، مسجد جامع شوشتر و سازه های آبی شوشتر و گردشگری مذهبی که از شاخص‌ترین این مراکز می‌توان به علی بن مهزیار اهوازی و امام زاده عبدالله اشاره کرد.

او در بیان ضرورت برگزاری توجه به گردشگری صنعتی افزود: گردشگری صنعتی، تحت عنوان اردوهای راویان پیشرفت می‌توان بازدیدهای زیادی از موزه‌ها، مراکز نفتی، تاسیسات پتروشیمی و پالایشگاهی برگزار کرد.

آیت الله کعبی در پایان به گردشگری روستایی و عشایر اشاره کرد و گفت: روستاهای هدف گردشگری در استان خوزستان زیاد هستند. و باید در این زمینه فعالیت های بسیار خوبی انجام شود. توسعه گردشگری منجر به ایجاد اشتغال و در آمدزایی برای مردم استان خوزستان خواهد شد.

تقویت گردشگری خوزستان، تقویت اقتصاد مقاومتی است
عنوان
تقویت گردشگری خوزستان، تقویت اقتصاد مقاومتی است
عنوان
تقویت گردشگری خوزستان، تقویت اقتصاد مقاومتی است
عنوان
تقویت گردشگری خوزستان، تقویت اقتصاد مقاومتی است
عنوان

انتهای پیام/

کد خبر 1403122902452
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha