نحوه خدمات‌رسانی برای سفرهای نوروزی به صورت مستمر رصد می‌شود/ همه دستگاه‌های اجرایی استان اردبیل پای کار هستند

استاندار اردبیل با حضور در محل اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان در جلسه وبیناری ستاد مرکزی خدمات سفر شرکت کرد.

به‌گزارش میراث‌آریا، مسعود امامی یگانه در حاشیه حضور در اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل برای شرکت در جلسه وبیناری ستاد مرکزی خدمات سفر، در گفت‌وگو با خبرنگار میراث آریا به آمادگی استان برای بازه پیک مسافرت‌های نوروزی تاکید کرد.

استاندار اردبیل در این جلسه گفت: هماهنگی و اقدامات لازم از سوی ستاد خدمات سفر استان اردبیل انجام شده و طی بازدیدها و بررسی‌هایی که از دیروز انجام داده‌ایم استان آماده میزبانی از گردشگران نوروزی است.

او تاکید کرد: بر همین اساس طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده بازدیدها از شهرستان‌ها و واحدهای خدمات‌رسان سراسر استان توسط معاونان استانداری و مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط ادامه خواهد داشت و نحوه خدمات‌رسانی به گردشگران نوروزی به صورت مستمر رصد می‌شود.

امامی یگانه افزود: بازدید تخصصی اکیپ‌های نظارتی نیز از نحوه خدمات‌رسانی در همه تاسیسات و واحدهای مرتبط انجام می‌شود و درخواست می‌کنم که هرگونه خلل در امر میزبانی از مسافران نوروزی به ستاد خدمات سفر استان گزارش شود تا از سوی مسئولان مرتبط پیگیری شود.

استاندار اردبیل ادامه داد: از مسئولان دستگاه‌های اجرایی به ویژه دستگاه‌های عضو ستاد خدمات سفر خواسته شده است که در ایام تعطیلات در دسترس باشند و بر همین اساس همه دستگاه‌های مرتبط پای کار هستند تا بتوانیم لحظات خوبی را در نوروز ۱۴۰۴ برای هم‌استانی‌ها و گردشگران رقم بزنیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1403122902535
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha