نمایشگاه‌های صنایع‌دستی درمیان زیر ذره‌بین کارشناسان میراث‌فرهنگی/ برپایی ۴ نمایشگاه صنایع‌دستی در شهرستان درمیان

کارشناسان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی از بازارچه‌های صنایع‌دستی و سیاه چادرهای شهرستان درمیان بازدید کردند و نکات مدنظر پیرامون غتی‌تر شدن این نمایشگاه‌ها را بیان کردند.

به گزارش میراث‌آریا ‌امیراسماعیل شهسواری روز چهارشنبه ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۳ در حاشیه این بازدید اظهار کرد: ما در نوروز ۱۴۰۴ تعداد ۴ بازارچه صنایع‌دستی را در شهرستان درمیان برپا کرده‌ایم.

رئیس میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان درمیان بیان کرد: یک بازارچه صنایع‌دستی در شهر قهستان در هئیت ابوالفضلی شهر، یک بازارچه صنایع‌دستی در ورودی شهر اسدیه و یک بازارچه در مجموعه کارخانه قند قهستان، یک بازارچه نیز در طبس مینا در مدرسه شهید احمدزاده برپا شده است.

او افزود: همچنین یک سیاه چادر در سه راهی منصورآباد در ورودی شهر اسدیه با همکاری اداره امور عشایر برپا شده است تا مسافران و گردشگران بتوانند استراحت کوتاهی داشته باشد که بی‌شک این موضوع از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است.

شهسواری گفت: بعد از ایام شب‌های قدر ما در شهرستان درمیان دو نوروزگاه در شهر قهستان و شهر اسدیه خواهیم داشت تا در روزهای ابتدایی بهار شور و نشاطی به میان مردم بازگردد.

رئیس میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان درمیان بیان کرد: گفتنی است که در نمایشگاه‌ها ۴۰ غرفه صنایع‌دستی با همکاری صنعتگران شهرستان برپا شده که مشغول فروش محصولات هستند.

او اظهارکرد: بازارچه‌های صنایع‌دستی شهرستان درمیان از ۲۸ اسفند شروع به فعالیت کرده است و تا به امروز استقبال خوبی از آن شده است.

شهسواری با اشاره به اینکه نمایشگاه‌های صنایع‌دستی تا ۱۵ فروردین برپا خواهد بود، بیان کرد: البته باید به این نکته اشاره کنیم که بیشتر مسافران و گردشگران به شهرستان درمیان در روزهای پایانی تعطیلات و در واقع در ایام تعطیلات عید فطر به این منطقه می‌آیند.

رئیس میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان درمیان درمیان ادامه داد: پیش‌بینی بر این است در ایام عید فطر مسافران بیشتری را در شهرستان خواهیم داشت.

انتهای پیام/

کد خبر 1403123002561
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha