اجرای ۱۱۴ مورد بازدید نظارتی از تأسیسات گردشگری استان همدان

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همدان از اجرای ۱۱۴ مورد بازدیدهای نظارتی از تأسیسات گردشگری استان با هدف ارزیابی و نظارت بر روند فعالیت و ارائه خدمات مطلوب به مسافران، صیانت و رعایت عفاف و حجاب و بررسی موارد بهداشتی در هفته نخست فعالیت ستادخدمات سفر خبر داد.

به گزارش میراث‌آریا، علی خاکسار امروز پنج‌شنبه ۳۰ اسفندماه ۱۴۰۳ با اشاره به اهداف و برنامه‌های طرح‌های نظارت بر تأسیسات گردشگری بیان کرد: طی این بازدید، از ۲۵ تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ کارشناسان ضمن بازدید از بخش‌های مختلف تأسیسات، استانداردهای فنی و بهداشتی را مورد ارزیابی قرارداده و نکات لازم درزمینه رعایت موارد بهداشتی، ارائه خدمات مطلوب به مسافران و گردشگران و نیز رعایت عفاف و حجاب را به بهره‌برداران واحدهای گردشگری انتقال و بر رعایت استانداردهای لازم تأکید کردند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همدان خاطرنشان کرد: طرح بازدید و نظارت ویژه از مراکز اقامتی و مجتمع‌های خدمات رفاهی در تعطیلات با جدیت باهدف ارتقای کیفیت تأسیسات گردشگری در استان و رعایت استانداردهای مدنظر اجرا می‌شود.

او افزود: در این بازدیدها یک واحد اخطار کتبی، ۲ واحد تذکر لازم داده شد و یک واحد نیز مورد تشویق قرار گرفت.

خاکسار در پایان گفت: استان همدان با داشتن ۱۷ واحد هتل، ۴ هتل آپارتمان، یک متل، ۱۱ واحد میهمان‌پذیر، ۱۷ واحد مجتمع خدمات رفاهی، ۲۷ واحد بوم گردی، ۸ واحد مرکز سرگرمی، تفریحی و مجتمع گردشگری و ۱۷ واحد سفره‌خانه سنتی پذیرای گردشگران داخلی و خارجی است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403123002592
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha