استقبال گردشگران نوروزی از نمایشگاه عکس «رمضان در هورامان»

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان روانسر از استقبال بسیار بالای گردشگران از نمایشگاه عکس رمضان در هورامان خبر داد. 

به‌گزارش میراث‌آریا، سیف الله رنجبر امروز شنبه دوم فروردین ۱۴۰۴ با اشاره به آغاز بکار نمایشگاه عکس رمضان در اورامانات از چند روز قبل، اظهار کرد: از زمان آغاز بکار این نمایشگاه تاکنون گردشگران نوروزی استقبال بسیار بالایی از آن داشته‌اند. 

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان روانسر تصریح کرد: این نمایشگاه با توجه به تقارن ایام نوروز با ماه مبارک رمضان در شهر روانسر برپا شده و گردشگران نوروزی را با آداب و رسوم و فرهنگ مردم این منطقه در ایام ماه مبارک رمضان آشنا می‌کند. 

او تاکید کرد: در این نمایشگاه ۲۰ اثر از عکاسان برجسته منطقه اورامانات که حال و هوای ماه مبارک رمضان و رسوم مردم این منطقه را به تصویر می‌کشد به نمایش درآمده است. 

رنجبر افزود: روزه داری، دورهمی‌های سحری و افطاری و نیایش مردم اورامانات در ماه مبارک رمضان از موضوعات عکس‌های به نمایش درآمده در این نمایشگاه است. 

او در خاتمه گفت: این نمایشگاه با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان روانسر و پایگاه جهانی منظر فرهنگی هورامان برگزار شده‌ است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404010200389
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha