حمایت تعزیرات همدان از حقوق گردشگران

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از اتخاذ رویکرد حمایتی نسبت به حقوق گردشگران و مسافران خبر داد.

به گزارش میراث‌آریا، مرضیه یونسی، صبح امروز ۲ فروردین‌ماه در حاشیه گشت مشترک بازرسی از واحدهای صنفی محوطه آرامگاه باباطاهر اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌های کم‌نظیر شهرهای مختلف استان، در نقشه جامع تحول و پیشرفت استان، توسعه همه جانبه گردشگری جزو راهبردهای اساسی در نظر گرفته شده است. از این رو حمایت از حقوق صنفی گردشگران و مسافران از الزامات تحقق این راهبرد و تحقق توسعه پایدار قلمداد می‌شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: اگر گردشگران از کیفیت و کمیت کالاها و خدمات دریافت شده رضایت داشته باشند، قطعا در مراجعه مجدد و تبلیغ امکانات تفریحی و گردشگری استان مصمم خواهند شد، لذا تعزیرات حکومتی همدان در راستای سیاست‌های سازمانی و همگام با هدف مدیران ارشد استان مبنی بر توسعه گردشگری، حمایت از حقوق مسافران و افزایش رضایتمندی آنها را در دستور کار خود قرار داده است.

او ضمن اشاره به اینکه اکثریت متصدیان واحدهای صنفی استان حقوق گردشگران و مسافران را رعایت می‌کنند، گفت: تعزیرات حکومتی همدان به سهم خود با اندک افرادی که بخواهند با تخلفاتی مانند گرانفروشی، کم فروشی یا تقلب به اعتبار گردشگری استان خدشه وارد کنند و منافع سودجویانه خود را به منافع عمومی ترجیح دهند به صورت قاطع و بازدارنده برخورد خواهد کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان در پایان اظهار کرد: در نتیجه اجرای این گشت مشترک تعداد هفت واحد صنفی متخلف تحت عناوین گرانفروشی، عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، تقلب و عدم درج قیمت شناسایی شدند و پرونده متخلفین یرای رسیدگی قانونی به شعبات تعزیرات حکومتی ارجاع شد.

طرح نظارتی تعزیرات حکومتی استان همدان ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از ۵ اسفند آغاز شده و تا ۱۵ فروردین در روزهای تعطیل و غیرتعطیل با قوت ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

کد خبر 1404010200404
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha