بهگزارش میراثآریا، هادی حق شناس صبح امروز به همراه نرگس دستیار سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان از مراکز اسکان فرهنگیان در مدارس شهرستان رشت بازدید کرد.
استاندار گیلان در حاشیه این بازدید با بیان اینکه طی ایام نوروز امسال بیش از ۳ میلیون نفر گردشگر به استان گیلان سفر کردند، افزود: این تعداد مسافر در بیش از ۴هزار نقطه اقامتگاهی اسکان و پذیرایی می شوند.
او با اشاره به اتخاذ تمهیدات لازم جهت پذیرایی و اسکان مسافران نوروزی، اظهار داشت: همه دستگاه های اجرایی عضو ستاد خدمات سفر استان، موظفند با برنامه ریزی و نظارت دقیق، امکانات مناسب را برای گردشگران و میهمانان نوروزی فراهم آورند.
حقشناس با بیان اینکه متاسفانه از ابتدای نوروز تا کنون ۴ نفر از هموطنان بر اثر تصادفات در سطح استان جان خود را از دست دادهاند، از گردشگران و عموم مردم استان خواست که با پیوستن به پویش نه به تصادف و رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، زمینه ای را فراهم آورند تا با کاهش تصادفات و تلفات جاده ای ایام نوروز امسال برای هموطنان خاطره خوشی را به همراه داشته باشد.
انتهای پیام/
نظر شما