تلاش برای احیای ارگ تاریخی قورتان

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از تلاش برای احیای ارگ تاریخی قورتان در شهرستان ورزنه و در محور زاینده‌رود خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، عصر امروز ۵ فروردین‌ماه، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان در ادامه سفر خود به شهرستان ورزنه و در جمع اعضای ستاد اجرایی خدمات سفر این شهرستان گفت: ارگ تاریخی قورتان، با نزدیک به ۴۶ هزار مترمربع وسعت یکی از بزرگ‌ترین آثار خشتی کشور به شمار می‌رود، به‌نحوی‌که برخی معتقدند بعد از ارگ بم بزرگ‌ترین اثر خشتی کشور است.

امیر کرم‌زاده ادامه داد: با توجه به وجود این مجموعه منحصربه‌فرد تاریخی در محدوده شهرستان ورزنه، معتقدیم این اثر تاریخی هرچه زودتر باید احیا شود تا مردم محلی از مواهب گردشگری مربوط به آن بهره‌مند شوند، لذا پس از پایان نوروز، برنامه‌ریزی لازم برای انجام مطالعات و پژوهش در رابطه با احیا این مجموعه باارزش  در دستور کار اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان قرار خواهد گرفت تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن ارگ تاریخی قورتان احیا شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404010501133
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha