نوروزگاه فرهنگ و هنر هرمزگان در معبد هندوها برگزار می‌شود

نوروزگاه فرهنگ و هنر هرمزگان باهدف گرامیداشت روز جهانی تئاتر و روز ملی هنرهای نمایشی، در معبد هندوهای بندرعباس برگزار می‌شود.

به گزارش میراث آریا، محمد محسنی دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر هرمزگان روز چهارشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۴ گفت: نوروزگاه فرهنگ و هنر هرمزگان به مناسبت روز جهانی تئاتر و روز ملی هنرهای نمایشی روز پنجشنبه ۷ فروردین ساعت ۱۸ در معبد هندوهای بندرعباس برگزار می‌شود.

او با اشاره به اینکه این رویداد با عنوان «خوشا فصلی» و با یادی از چهره ماندگار موسیقی خلیج‌فارس «ابراهیم منصفی» (رامی) برگزار خواهد شد، اظهار کرد: این رویداد شامل برنامه‌های متنوعی از جمله اجرای موسیقی سنتی، روایت‌گری داستان‌های محلی و آیین‌های محلی مرتبط با نوروز است.

محسنی عنوان کرد: برگزاری جشن نوروز گاه علاوه بر ایجاد فضای شاد و مفرح، موجب آشنایی مسافران و گردشگران نوروزی با مفاخر و آداب‌ورسوم استان خواهد شد.

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر تأکید کرد: معبد هندوهای بندرعباس، به‌عنوان یکی از شاخص‌ترین بناهای تاریخی این شهر، فضای مناسبی برای برگزاری این رویداد فرهنگی فراهم کرده تا پیوندی میان تاریخ، هنر و نوروز برقرار شود و گردشگران ضمن لذت بردن از برنامه‌ها، با پیشینه فرهنگی استان هرمزگان نیز آشنا شوند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404010601193
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha