به گزارش میراثآریا، تیمور خالدی بیان کرد: با توجه به تقارن بهار قرآن با بهار طبیعت، هر روز غذاهای بومی سفره کردستان مناسب افطار به همت بخش خصوصی و با همکاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان، برای مسافران و گردشگران نوروزی در محل موزه مردمشناسی خانه کُرد سنندج تهیه و عرضه میشود.
سرپرست معاونت گردشگری کردستان گفت: هدف آن است علاوه بر معرفی نوروز و نمادهای فرهنگی، تاریخی و طبیعی منطقه به مهمانان نوروزی، خوراک و غذای بومی و محلی نیز بهعنوان یکی از پتانسیلهای گردشگری استان به گردشگران شناسانده شود.
او با بیان اینکه سفره بومی کردستان در سه بخش غذاهای اصلی، پیشغذا، دسر و دمنوش برای سفره افطار تهیه و ارائه میشود، عنوان کرد: نان بزلماج و لاساجی، برساق، خوشئاو، حهلوای گولهزهرد، آش قلیه، دمنوشهای ونهتهق و گول پونه، گول بابونه، بهارنارنج و...از جمله غذاها و دمنوشهایی هستند که اصالت غذا، طعم، مزه و مواد تشکیل دهنده، سفرهآرایی و چیدمان سنتی و رعایت نکات بهداشتی در آن مورد توجه قرار میگیرد.
خالدی یادآور شد: امیدوارم که این نوروز، نوروزی خواستنیتر و پر برکتتر برای مردم، مسافران و گردشگران داخلی و خارجی به استان مهماننواز و سرسبز کردستان باشد.
انتهای پیام/
نظر شما