به گزارش میراثآریا، سید احمد برآبادی ظهر پنجشنبه ۷ فروردینماه ۱۴۰۴ در جلسه توسعه گردشگری سلامت خراسان جنوبی اظهار کرد: گردشگری سلامت جزو شاخههای جدید حوزه گردشگری است که در برخی از کشورها در این زمینه به خوبی کار شده است.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه گردشگری سلامت دو بخش دارد، بیانکرد: یک بخش درمانی و یک بخش دیگر آب درمانی است که بخش اول را دانشگاه علوم پزشکی و بخش دوم را میراثفرهنگی و بخش خصوصی پیگیری میکند.
او با بیان اینکه مجوزها و موافق اصولیها را میراثفرهنگی صادر میکند، گفت: قرار بر این بود که یک طبقه از بیمارستان رازی بیرجند به بحث گردشگری سلامت اختصاص داده شود که به دوران کرونا برخورد و بعد از آن نیز این موضوع مجدد مطرح نشد.
برآبادی ادامه داد: خراسان جنوبی پرواز خارجی ندارد و پروازهای داخلی نیز برای گردشگر خارجی صرفه ندارد که از تهران یا مشهد برای درمان به بیرجند بیاید که این موضوع یک چالش اساسی است.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه بیشتر امید ما در گردشگری سلامت به گردشگران زمینی است، گفت: ما باید برای رونق گردشگری سلامت برنامههایی چون ایجاد هتل پنج ستاره و بهبود وضعیت پروازها را طراحی و اجرا کنیم.
او اظهار کرد: در ابتدا باید گردشگری سلامت داخلی را تقویت کنیم به این صورت که از استانهای همجوار برای درمان به خراسان جنوبی بیایند و اکنون بیشتر در زمینه جراحی قلب و جراحی مغز و اعصاب به استان مراجعه میکنند.
برآبادی ادامه داد: در یک مصداق استان یزد توانست در زمینه درمان ناباروری گردشگران سلامت زیادی را از نقاط مختلف به سمت خود کشاند و ما نیز میتوانیم در همین دو رشته جراحی قلب و جراحی مغز و اعصاب کار را شروع کنیم.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی افزود: سه مرکز آب درمانی در فردوس و خوسف و سربیشه داریم که برای جذب گردشگر خارجی به این سه منطقه کار خاصی انجام ندادهایم.
او یادآور شد: حتی گردشگر داخلی نیز که به این سه مرکز میآید از خواص آب درمانی اطلاعی ندارد.
انتهای پیام/
نظر شما