سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» فرصتی مغتنم برای رونق صنعت گردشگری یزد است

رئیس کمیسیون گردشگری، میراث‌فرهنگی و روابط بین‌الملل شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به استقبال خوب مسافران نوروزی از بافت تاریخی و رضایت آن‌ها از خدمات ارائه شده در شهر میراث جهانی، سال سرمایه‌گذاری برای تولید را فرصتی مغتنم برای رونق اقتصادی صنعت گردشگری یزد دانست.

بی‌بی فاطمه حقیرالسادات در گفت‌وگو با میراث‌آریا گفت: امسال نیز در بازدید از بافت تاریخی و مسیرهای گردشگری آن شاهد استقبال خوب مسافران و حضور شهروندان یزدی و استفاده آنان از امکانات تدارک دیده شده برای این ایام بودیم.

رئیس کمیسیون گردشگری، میراث‌فرهنگی و روابط بین‌الملل شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به رضایتمندی مردم و مسافران از رعایت نظافت در این منطقه از شهر یزد، افزود: خوشبختانه طی سه سال گذشته شاهد اهتمام شهرداری به نظافت ویژه‌تر بافت تاریخی شهر یزد با توجه به مراجعه بیشتر گردشگران به این منطقه هستیم.

حقیرالسادات ضمن قدردانی از معاونت خدمات شهری و شهرداری ناحیه تاریخی یزد که به‌طور ویژه و مستقل در شهر میراث جهانی یزد فعالیت دارند، گفت: خوشبختانه ضعف‌های سال گذشته به همت عوامل شهرداری خیلی کم‌تر شده و کسبه نیز با روی گشاده‌تری میزبان مسافران نوروزی هستند.

او از مهمانان و مسافران نوروزی نیز در قبال رعایت حرمت ماه مبارک رمضان و حفظ عنوان دارالعباده قدردانی و تصریح کرد: امیدواریم نواقص احصا شده در نوروز امسال نیز با برنامه‌ریزی و تغییرات و نوآوری در سال‌های آینده مرتفع شود و با توجه به نام‌گذاری امسال به عنوان سال سرمایه‌گذاری از سوی مقام معظم رهبری شاهد رونق اقتصادی گردشگری یزد به عنوان یکی از روش‌های درآمدزایی مردمان این دیار باشیم.

رئیس کمیسیون گردشگری، میراث‌فرهنگی و روابط بین‌الملل شورای اسلامی شهر یزد در پایان بابیان این‌که هم‌اکنون در چندین محله از ۲۶ محله واقع شده در بافت تاریخی یزد شاهد ارائه خدمات ویژه نوروزی هستیم، ابراز امیدواری کرد در سال‌های آینده در سایر محلات این بافت جهانی نیز شاهد حضور پرشور گردشگران با ارائه خدمات و تسهیلات نوروزی باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1404010901993
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha