پلمب رستوران یک مجتمع بین‌راهی در زنجان

معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و  صنایع‌دستی استان زنجان گفت: رستوران یک مجتمع بین‌راهی در زنجان به دلیل‌ عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب شد. 

به گزارش میرث آریا، داود آبیان در نهمین روز فروردین اظهار کرد: در راستای برنامه مدیریت بهداشت محیط ماه مبارک رمضان و سلامت نوروزی ۱۴۰۴، رستوران یکی از مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین‌راهی در شهرستان زنجان به دلیل‌عدم رعایت موازین و مقررات بهداشت محیطی پلمب شد. 

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان افزود: این اقدام در راستای حفاظت از سلامت مسافران و تاکید بر اهمیت رعایت استانداردهای بهداشتی در اماکن عمومی صورت گرفت.

او گفت: کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان زنجان با همکاری اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی، پس از صدور اخطاریه پلمپ، اقدام به تعطیلی این واحد کردند.

آبیان بیان کرد: در طی این بازدید مقدار ۲۰ کیلوگرم مواد غذایی نیز به علت‌ عدم رعایت زنجیره گرما معدوم شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404010902088
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha