به گزارش میرث آریا، داود آبیان در نهمین روز فروردین اظهار کرد: در راستای برنامه مدیریت بهداشت محیط ماه مبارک رمضان و سلامت نوروزی ۱۴۰۴، رستوران یکی از مجتمعهای خدماتی رفاهی بینراهی در شهرستان زنجان به دلیلعدم رعایت موازین و مقررات بهداشت محیطی پلمب شد.
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان افزود: این اقدام در راستای حفاظت از سلامت مسافران و تاکید بر اهمیت رعایت استانداردهای بهداشتی در اماکن عمومی صورت گرفت.
او گفت: کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان زنجان با همکاری اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی، پس از صدور اخطاریه پلمپ، اقدام به تعطیلی این واحد کردند.
آبیان بیان کرد: در طی این بازدید مقدار ۲۰ کیلوگرم مواد غذایی نیز به علت عدم رعایت زنجیره گرما معدوم شد.
انتهای پیام/
نظر شما