به گزارش میراثآریا، ابراهیم جلیلی، یکشنبه ۹ فرودرینماه ۱۴۰۴ گفت: جشنواره آشهای محلی با حضور معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان و جمعی از مسئولان و علاقهمندان به فرهنگ غذایی بومی در مجتمع گردشگری الماس برگزار شد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان ملایر، با اشاره به اهداف این جشنواره اظهار کرد: این رویداد فرصتی ارزشمند برای معرفی و احیای غذاهای محلی و آشنایی نسل جدید با سنتهای کهن ایرانی است. استقبال گسترده مردم از جشنواره نشاندهنده علاقه جامعه به فرهنگ غذایی بومی و اهمیت حفظ و ترویج آن است.
او افزود: در این جشنواره، شرکتکنندگان با پخت و تزئین انواع آشهای محلی، هنر و سلیقه خود را به نمایش گذاشتند و داوران نیز بر اساس معیارهایی همچون طعم، اصالت و نحوه تزئین، برترینها را انتخاب کرده و جوایز ارزندهای به آنان اهدا شد.
انتهای پیام/
نظر شما