به گزارش میراثآریا، مهدی آسیایی روز سهشنبه ۱۲ فروردین ماه ۱۴۰۴ گفت: یکی از نکات قابل توجه، تغییر ذائقه گردشگری است به طوری که تعداد بسیاری از گردشگران از مبداء تهران و استانهای غربی کشور عازم شهرستان خواف شدهاند.
فرماندار و رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان خواف ادامه داد: از مهمترین دلایل حضور گردشگران در شهرستان خواف میتوان به آثار تاریخی شاخص و منحصربهفرد مثل غیاثیه خرگرد، آسبادهای نشتیفان و مسجد ملک زوزن اشاره کرد.
او تصریح کرد: هر کدام از آثار تاریخی این شهرستان نماینده کاملی از معماری دوره تاریخی خود هستند، همچنین موسیقی محلی، ویژگیهای مردمشناسی، آب و هوای مناسب شهرستان در این فصل نیز از دیگر عواملی است که باعث جذب گردشگران شده است.
آسیایی گفت: در سالهای اخیر از محل حقوق دولتی اعتبارات خوبی برای مرمت بناهای تاریخی و توسعه زیر ساختهای گردشگری شهرستان تخصیص یافته که همین موضوع باعث شد حداقل حضور گردشگران به دو روز برسد که این مهم در مقایسه با گذشته رخداد بسیار خوبی محسوب میشود.
فرماندار خواف اظهار کرد: ۷۰ تا ۷۵ درصد ظرفیت اقامتگاههای بومگردی این شهرستان در نوروز امسال تکمیل شده و حضور گردشگران در اقامتگاههای بومگردی شهرستان نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد رشد داشته است.
همچنین محمود باعقیده رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان خواف گفت: در حال حاضر ۱۱ اقامتگاه بومگردی با ظرفیت ۳۵۰ نفر شب اقامت مشغول فعالیت هستند که با توجه به رونق گردشگری خواف پیشبینی میشود در سالهای آینده با کمبود اقامتگاه مواجه شویم.
او افزود: برای رفع این مهم برنامهریزیهای لازم صورت گرفته و صدور مجوز چهار خانه مسافر و ساخت یک هتل در دستور کار اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان قرار گرفته است.
انتهای پیام/
نظر شما