خدمات‌رسانی ۲۵ هزار نفر عضو ستاد سفر استان اصفهان در نوروز ۱۴۰۴

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از خدمات‌رسانی بیش از ۲۵ هزار نفر از اعضای ستاد سفر استان اصفهان به گردشگران نوروزی در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، امیر کرم‌زاده امروز ۱۵ فروردین‌ماه با اعلام این خبر گفت: فعالیت‌های ستاد اجرایی خدمات سفر استان اصفهان با محوریت نوروز ۱۴۰۴ از ۲۵ اسفندماه سال گذشته آغاز و تا پایان روز ۱۵ فروردین‌ماه ادامه دارد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان ادامه داد: فعالیت‌های این ستاد در قالب ۱۴ کمیته و با همکاری ۲۷ نهاد توسط ۲۵ هزار نفر از اعضای ستاد در پهنه استان اصفهان انجام و تلاش شد تا نوروزی شاد و معنوی همراه با تقارن بهار قرآن و طبیعت برای مردم فراهم کند.

او افزود: همکاران ستاد سفر استان در بیش از ۱۰۷ هزار کیلومترمربع وسعت استان در بخش‌های مختلف ازجمله ۷ هزار کلاس درس، ۴۵ پایگاه هلال‌احمر، ۹۵ راهدارخانه، ۶۲ مجتمع خدماتی بین‌راهی، ۷۸ پایگاه انتظامی و ۱۹۳ پایگاه پیش بیمارستانی در کنار ۱۴ کمیته ستاد و همچنین فرمانداری‌های ۲۸ شهرستان، شهرداری‌های ۱۱۴ شهر، بخشداری‌ها و دهیاری‌ها خدمات‌رسانی کردند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404011502937
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha