سنجش میدانی رضایتمندی مردم به ارتقای کیفیت خدمات گردشگری کمک می‌کند/ فروش ۵۴۰ میلیارد تومانی در نمایشگاه‌های صنایع‌دستی؛ گواهی بر توانمندی‌های ملی

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در نشست خود با معاونان و مدیران‌کل ستادی و استانی، از تقارن نوروز و رمضان به‌عنوان نماد وحدت و همبستگی ملی و دینی یاد کرد و از تلاش‌های گسترده در ایام نوروز، از جمله برپایی نوروزگاه‌ها و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی، تقدیر کرد.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، نشست سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، با معاونان و مدیران‌کل ستادی و استانی، ظهر امروز، شنبه ۱۶ فروردین‌ماه ۱۴۰۴، برگزار شد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ابتدای سخنان خود، تقارن نوروز و ماه مبارک رمضان را به‌عنوان نمادی از وفاق، وحدت و انسجام ملی و دینی در سطح کشور معرفی کرد و از زحمات بی‌دریغ استان‌ها، معاونان، استانداران و ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر نیروی خدمات‌رسان در ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در ایام نوروز قدردانی کرد.

برپایی نوروزگاه‌ها و برنامه‌های افطار تا سحر

صالحی‌امیری با اشاره به برپایی یک‌هزار نوروزگاه در سراسر کشور و برگزاری برنامه‌های متنوع از افطار تا سحر، تأکید کرد که مردم ایران هیچ‌گونه تمایزی میان هویت اسلامی و ملی خود قائل نبوده و نیستند.

وی این هم‌زمانی را فرصتی ارزنده برای نمایش پیوند عمیق میان ارزش‌های دینی و ملی دانست که همواره در تاریخ ایران حضوری برجسته داشته است.

تلاش برای تأمین امنیت و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه، برقراری امنیت و ارائه خدمات‌رسانی مطلوب به مردم را از مهم‌ترین دغدغه‌های دولت برشمرد و تلاش‌های گسترده انجام‌شده در ستاد سفر را در این راستا موثر و کارآمد ارزیابی کرد.

دستاوردهای نمایشگاه‌های صنایع‌دستی و فروش ۵۶۰ میلیارد تومانی

صالحی‌امیری همچنین به برپایی دوازده هزار غرفه صنایع‌دستی در اقصی نقاط کشور و فروش ۵۴۰ میلیارد تومانی در این نمایشگاه‌ها اشاره کرد و این دستاورد را گواهی بر توانمندی‌های بالای صنایع‌دستی ایران در عرصه‌های ملی و بین‌المللی دانست. 

وی افزود: ۳۵ میلیون و ۸۶۱ هزار نفر، معادل حدود ۴۰ درصد از جمعیت کشور و ۱۱ میلیون خانواده، در ایام نوروز به سفر رفته‌اند که این امر نشان‌دهنده رشد قابل‌توجه سفرهای داخلی و ارتقای سطح رضایت عمومی از خدمات ارائه‌شده در این حوزه است.

لزوم سنجش میدانی برای ارزیابی رضایتمندی مردم

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه سخنان خود بر لزوم سنجش میدانی به‌منظور ارزیابی دقیق رضایتمندی مردم تأکید کرد و بر ضرورت برپایی "مرکز پایش و تحلیل آمار سفر" به‌عنوان ابزاری کارآمد برای ارتقای مستمر کیفیت خدمات‌رسانی به گردشگران و مسافران تأکید کرد.

تلاش‌های دولت در جذب سرمایه‌گذاری و حل مشکلات گردشگری

صالحی‌امیری همچنین به تلاش‌های صورت‌گرفته در حوزه جذب سرمایه‌گذاری و دعوت از سرمایه‌گذاران در صنعت گردشگری اشاره کرد و تخصیص منابع جدید به‌منظور حل چالش‌های مرتبط با کمبود سرمایه در این حوزه را از اولویت‌های دولت دانست. 

وی تأکید کرد که تنها از طریق تأمین منابع مالی کافی و ایجاد بسترهای مناسب برای سرمایه‌گذاری، می‌توان به توسعه پایدار و توانمندسازی صنعت گردشگری در کشور دست یافت.

انتهای پیام/

کد خبر 1404011603092
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha