بهگزارش میراثآریا، فریدون فعالی امروز دوشنبه ۱۸ فروردینماه ۱۴۰۴ بابیان اینکه تولید محتوا در نوروز ۱۴۰۴ نسبت به سالهای گذشته متفاوت و با رویکردی نو انجام شد، گفت: روابطعمومی و امورفرهنگی ادارهکل اقدام به طراحی، چاپ و انتشار بیش از ۸۰ هزار اقلام تبلیغاتی ازجمله بروشور، کتابچه، ساک دستی تبلیغاتی، پوستر و... کرد. همچنین بیلبوردهای تبلیغاتی در سطح استان نصب و محتوای فرهنگی موزه باستانشناسی و محوطه میراث جهانی قابوس بهروزرسانی شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان به نقش مؤثر بلاگرها در تولید محتوا اشاره کرد و افزود: در راستای معرفی ظرفیتهای طبیعی، تاریخی، فرهنگی و گردشگری استان، از ظرفیت فضای مجازی مخصوصاً بلاگرها بهرهبرداری شد. این افراد با تولید محتواهای متنوع شامل کلیپها، موشنها و پستهای مختلف در شبکههای اجتماعی، فرصتهای بسیار مناسبی برای معرفی جاذبههای استان فراهم آوردند. این تولیدات محتوایی به شکل گسترده در فضای مجازی منتشر شد که قطعاً تأثیر زیادی در جذب گردشگران در نوروز امسال و سالهای آتی داشته و خواهد داشت.
او در بخش دیگری از این گزارش به اقدامات حوزه تولید محتوای متنی، تصویری و چندرسانهای نوروز ۱۴۰۴ اشاره و تصریح کرد: در ایام طرح نوروزی روابطعمومی ادارهکل، ۳۱۳ محتوای متنی شامل خبر، یادداشت، گزارش و گفتوگو و ۴۰ گزارش تصویری و ویدئویی، ۸۱۳ پست و ۷۰۰ استوری در پنج شبکه اجتماعی و پیامرسان داخلی و خارجی ادارهکل (شامل ۳۷۲ پست در ۲ پیامرسان ایتا و تلگرام، ۴۴۱ پست و ۷۰۰ استوری در ۳ شبکه اجتماعی اکس (تویتر سابق)، اینستاگرام و روبیکا) تولید، بارگذاری و بازنشر کرد.
فعالی خاطرنشان کرد: با بهرهگیری از تیم مستندساز، گزارشهای تصویری از رویدادهای نوروزی و کلیپهای تبلیغاتی گردشگری استان تهیه و به صورت روزانه از کانالهای مرتبط با ادارهکل منتشر شد.
او همچنین یادآور شد: معرفی جاذبههای گردشگری گلستان به دو زبان فارسی و انگلیسی با استفاده از هشتک #هلال_نوروز_میراث_ایرانی و #iran_nowruz۲۰۲۵، تولید و انتشار محتوای چندرسانهای و نیز نصب QR CODE در اماکن گردشگری از دیگر اقدامات این ستاد بود که موجب سهولت دسترسی گردشگران به اطلاعات جاذبهها شد.
دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر گلستان همچنین به انتشار اطلاعات گردشگری استان به پنج زبان فارسی، انگلیسی، روسی، چینی و عربی در پرتال جامع پنجزبانه گردشگری استان اشاره کرد و آن را اقدامی مؤثر در توسعه گردشگری بینالمللی دانست.
انتهای پیام/
نظر شما