۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۰
کد خبر 14010231205841

عکاس:سید حسن ایزانلو

«تاک پلو یکی از غذاهای محلی و محبوب شهرستان خلیل آباد است که همه ساله در فصل بهار با توجه به رویش برگ‌های درخت انگور و فصل برداشت برگ مو در این شهرستان پخت می‌شود.

«شهرستان خلیل‌آباد با شش هزار هکتار باغات انگور قطب تولید انگور در استان خراسان رضوي  بوده که سالانه بالغ بر یک‌صد هزار تن محصول و روزانه بیش از 30 تن برگ انگور نیز برداشت می‌شود.
 «اکنون بیش از 23 رقم انگور در خلیل‌آباد تولید می‌شود که ارقام بی‌دانه آن مانند پیکامی و عسکری مناسب تبدیل به کشمش و ارقام دانه‌دار مانند سبز مال، ریش ‌بابا و رزقی نیز مناسب محصولاتی نظیر طیفی و مویز است.
عكس سيد حسن ایزانلو

برچسب‌ها