کردستان یکی از مقصدهای جذاب برای سفر در ایران است. غذاهای محلی استان، نهتنها بهعنوان جاذبههای فرهنگی کردستان بهشمار میروند بلکه بهدلیل مواد تشکیل دهنده آنها، دارای خاصیت غذایی فوقالعادهای هستند.
کردستان با دامنهها و دشتهای سرسبز و رشتهکوههای سربهفلک کشیده با جاذبههای توریستی بینظیر از زیباترین استانهای غربی کشورمان است. رودخانهها، غارها دریاچهها، آبشارها و چشمههای جوشان همه دست بهدست هم داده و کردستان را با همه عظمتش بهوجود آوردهاند.
کردستان استانی است با تنوع غذایی بسیار بالا و غذاهایی با طعمی خاص و فراموش نشدنی که عطر و بوی گیاهی آنها تا مدتها در یاد میماند.
از سبزیجات معطر کوهی تا گوشتهای تازه و لذیذ، غذاهای محلی کردستان ترکیب بینظیری از نعمتهای طبیعت هستند که تاریخ و فرهنگ منطقه هم رنگ و لعابی به آن افزوده. حاصل این تفلیق جالب غذاهایی فوقالعاده هستند که در قلب و ذهن هر گردشگری باقی میمانند.