۱۳ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۵
کد خبر 14010613840322

روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی‌‌‌‌، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر

فصل تابستان که می‌رسد به قدری هوا گرم است که مردم به آن فصل خرما‌پزان می‌گویند. استان بوشهر دارای 6.5 میلیون اصله نخل، یکی از شش استان برتر کشور در زمینه تولید خرمای کشور و صادرات است. هر ساله حدود ۱۶۷ هزار تن خرما از نخلستان‌های استان بوشهر برداشت می‌شود. شهرستان‌های دشتستان، تنگستان، جم و دشتی در رتبه‌های اول تا چهارم این محصول پرطرفدار قرار دارند. بیشتر خرمای بوشهر با نام‌های کبکاب، گنتار، شکر، خنیزی، خاصویی، زاهدی شناخته می‌شوند. چیدن رطب و خرما تا پایان آبان‌ماه ادامه دارد. این محصول علاوه بر تامین موادغذایی سالانه مردم استان بوشهر و استان‌های مصرف‌کننده کشور، به کشورهای حوزه خلیج فارس و آسیای میانه نیز صادر می‌شود.

برچسب‌ها