سفره‌خانه سنتی «دل و جان» در طرقبه بهره‌برداری شد

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: هم زمان دهه فجر انقلاب اسلامی سفره‌خانه سنتی «دل و جان» با حضور نماینده مردم در مجلس، مدیران شهرستان، معاون سرمایه‌گذاری اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان و بخشدار در طرقبه بهره‌برداری شد.

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی یوسف بیدخوری درباره این مجموعه گردشگری اظهار کرد: این مجموعه در زمینی به مساحت ۲۳۰۰ متر مربع و با زیر بنای ۲۱۰۰ متر مربع در خیابان زعفرانیه طرقبه شهرستان طرقبه شاندیز افتتاح شد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی ادامه داد: این مجموعه گردشگری با حجم سرمایه گذاری ۱۲۰ میلیارد ریال ( با احتساب زمین) سرمایه گذاری شده است.

او تصریح کرد: برای تجهیز مجموعه دل و جان به میزان ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات گردشگری پرداخت شده است.

بیدخوری گفت: عملیات عمرانی این مجموعه از سال ۱۳۹۷ آغاز شده و اکنون با افتتاح این مجموعه برای ۶۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی ادامه داد: اشتغال این مجموعه با بهره برداری باغ بام به ۱۰۰ نفر افزایش خواهد یافت.

بیدخوری با بیان این‌که این مجموعه در چهار طبقه ساخته شد و ظرفیت پذیرش ۴۰۰ نفر را دارد، گفت: دو سالن پذیرایی، کافی شاپ، آشپزخانه، باغ بام و پارکینگ از بخش‌های مختلف این مجموعه گردشگری است.

او یاد آور شد: مجموعه گردشگری دل و جان با استفاده از الگوی معماری ایرانی توسط جلال مشهدی‌فرد طراحی و ساخته شده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1402111901209

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha