اين فعاليت تحت عنوان طرح حضور سبز، با هدف بومي کردن دانش و تعامل مراکز تحقيقاتي و دانشگاهي کشور، از جمله برنامه هاي فعال همايش بزرگ ايرانيان است. کارگروه علمي و آموزشي، به صورت هدفمند و در 4 چهار بخش، موضوعات مختلفي را در همايش بزرگ ايرانيان مقيم خارج از کشور مورد بحث و بررسي قرار خواهد داد.
قرباني قائم مقام وزير علوم، تحقيقات و فناوري و دبير کارگروه علمي آموزشي اين همايش درباره اين بخشها گفت: بررسي و تحليل نقشه جامع علمي کشور از جمله موضوعاتي است که نمايندگاني از 7 نهاد و وزارتخانه هاي عضو اين کارگروه، درباره آن سخنراني خواهند کرد. نظام آموزشي دومين بخش تخصصي اين کارگروه است و در اين بخش پژوهش، مهندسي و فناوري برتکيه بر توسعه علمي و ارائه راهکارهاي مقابله با چالش ها، مورد بررسي قرار مي گيرد.
وي در ادامه ارتباط، پژوهش و صنعت در راستاي تجاري سازي دانش و فناوري را يکي ديگر از موضوعات اين کارگروه برشمرد و گفت: در اين بخش نمايندگاني از بيش از 5 وزارتخانه و مراکز تحقيقاتي سخنراني خواهند کرد.
به گفته قرباني محوريت نظام نوآوري، ايده پروري و ايده پردازي آخرين موضوعي است که سعي مي شود، طي روزهاي اين همايش به آنها پرداخته شود. همچنين چالش هاي موجود در ارتباط بين پژوهش و صنعت مباحثي است که در اين بخش مورد بررسي و ارزيابي قرار مي گيرد.
کارگروه علمي و آموزشي، علاوه بر نشست هاي تخصصي، از پارک علمي و فناوري دانشگاه تهران، پارک فناوري پرديس، پژوهشکده هاي سازمان علمي و صنعتي ايران و فناوري هاي برتر دانشگاهها و ... بازديد مي کند. اين اقدام با هماهنگي معاونت فناوري و پژوهشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، وزارت بهداشت، وزارت صنايع و معادن، معاونت فناوري رياست جمهوري و سازمانهاي پژوهشي، علمي و صنعتي ايران صورت مي گيرد.
قرباني ضمن اظهار خشنودي از حضور نخبگان و فرهيختگان ايراني، اعلام کرد: در انتخاب اين افراد با مراکز تحقيقاتي و علمي کشور رايزني انجام شده است. اين افراد بر اساس نيازها، شناخت و ارتباطاتي که با مراکز علمي داخل کشور داشته اند، براي شرکت در همايش دعوت شده اند./106
انتهای پیام/