بازار نامساعد معرق چرم را به دام فراموشي مي‌اندازد

غلامحسين عنايتي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، اظهارداشت: در حال حاضر تمامي صادرات معرق چرم با واسطه و توسط دلالان صورت مي گيرد.

وي افزود: با اين کار بيشترين در آمد نصيب دلالان شده و هنرمندان سود چنداني از فروش آثار خود نمي‌برند.

اين هنرمند معرق چرم با اشاره به قيمت بالاي محصولات توليد شده ادامه داد: بازار فروش اين محصول در داخل کشور نامساعد است ولي در خارج از ايران افراد بسياري از اين صنعت استقبال مي‌کنند.

وي افزود: در صورتي که راهکاري مناسب و کاربردي از سوي معاونت صنايع‌دستي براي صادر کردن اين محصولات ارائه شود، مشکلات هنرمندان تا حد بسياري کاهش مي يابد.

اين صنعتگر اصفهاني با اشاره به اينکه هم اکنون تعداد بسيار کمي در اين رشته فعاليت دارند، تصريح کرد: اگر بازار فروش معرق چرم در همين شرايط باقي بماند زماني طول نمي‌کشد تا به طور کامل منسوخ شود.

وي افزود: تا زماني که ميزان عرضه و تقاضاي محصول متناسب نباشد مشکل بازار فروش به پايان نمي‌رسد.

وي با تأکيد براينکه از اين هنر در توليد تابلو هاي تزئيني خطاطي شده استفاده مي شود، خاطرنشان کرد: براي اين کار آثار خطاطي شده با برش‌هاي دقيق و ظريف چرم کنار هم قرار مي‌گيرند.

وي افزود: براي اين کار هنرمندان بايد با صبر و حوصله ذوق و چيره دستي خود را به نمايش بگذارند.

وي در پايان خاطر نشان کرد: آثار ارزشمند حتي اگر مدتي در فروشگاه‌ها بمانند باز هم به فروش مي‌رسند ولي اگر مشکلات موجود در بازار فروش کمتر شود هنرمندان دلگرم شده و با آسودگي خاطر بيشتري به کار خود مي پردازند.

112/





انتهای پیام/

کد خبر 1388062026